Poselství Matky Boží v letech 2001 až 2005

 

Poselství v roce 2001

 

Poselství z 25. ledna 2001
Drahé děti! Dnes vás vyzývám, abyste obnovily modlitbu a půst s ještě větším zápalem, dokud se vám modlitba nestane radostí. Dítka, kdo se modlí nebojí se budoucnosti, a kdo se postí nebojí se zla. Opakuji vám ještě jednou: jenom modlitbou a půstem je možné i války zastavit, války vaší nevěry a strachu o budoucnost. S vámi jsem a poučuji vás, dítka: v Bohu je mír a naděje vaše. Proto přibližte se Bohu a dávejte Ho na první místo ve svém životě. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. února 2001
Drahé děti! Toto je čas milosti. Proto, modlete se, modlete se, modlete se, dokud nepochopíte Boží lásku ke každému z vás. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. března 2001
Drahé děti! Vybízím vás i dnes, abyste se otevřely modlitbě. Dítka, žijete v čase, kdy vám Bůh dává veliké milosti, a vy je neumíte využít. Staráte se o všechno jiné, ale o duši a duchovní život nejméně. Probuďte se z únavného spánku své duše a řekněte Bohu ze všech svých sil ANO. Rozhodněte se pro obrácení a svatost. S vámi jsem, dítka, a vybízím vás k dokonalosti vaší duše a všeho, co činíte. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. dubna 2001
Drahé děti! I dnes vás vybízím k modlitbě. Dítka, modlitba dělá zázraky. Když jste unavení a nemocní a neznáte smysl svého života, vezměte růženec a modlete se, modlete se stále, dokud se vám modlitba nestane radostným setkáním s vaším Spasitelem. S vámi jsem a přimlouvám se a modlím se za vás, dítka. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. května 2001
Drahé děti! V tomto milostném čase vás volám k modlitbě. Dítka, pracujete hodně, ale bez Božího Požehnání. Žehnejte a hledejte moudrost Ducha Svatého, aby vás vedl v tomto čase, abyste pochopili a žili v milosti tohoto času. Obracejte se, dítka, a klekněte si v tichosti svého srdce. Dejte Boha do středu vaší bytosti, abyste tak mohli v radosti svědčit o kráse, kterou Bůh neustále dává do vašeho života. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. června 2001
Drahé děti! S vámi jsem a všem vám žehnám svým mateřským požehnáním. Zvláště dnes, když vám Bůh dává hojné milosti, modlete se a hledejte Boha skrze mne. Bůh vám dává veliké milosti, proto, dítka, využijte tento milostný čas a přibližte se mému srdci, abych vás mohla vést k mému synu Ježíši. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. července 2001
Drahé děti! V tomto čase milosti vás vybízím, abyste se ještě více přiblížily Bohu skrze své osobní modlitby. Využijte čas odpočinku a dejte své duši i svým očím odpočinek v Bohu. Nalezněte v přírodě mír a odhalíte Boha Stvořitele, kterému budete moci děkovat za všechna stvoření, a pak ve svém srdci najdete radost. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. srpna 2001
Drahé děti! Dnes vás všechny vybízím, abyste se rozhodly pro svatost. Ať vám, dítka, vždycky ve vašich myšlenkách a v každé situaci bude svatost na prvním místě, v práci i v řeči. Tak jí uvedete i do praxe, pozvolna, krok za krokem, vejde do vaší rodiny modlitba a rozhodnutí pro svatost. Buďte věcní sami k sobě a nevažte se na hmotné věci, nýbrž na Boha. A nezapomeňte, dítka, že je váš život pomíjející jako květ. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. září 2001
Drahé děti! I dnes vás vyzývám k modlitbě, zvláště dnes, když satan chce válku a nenávist. Já vás znovu vyzývám, dítka, modlete se a postěte, ať vám Bůh dá mír. Svědčte o míru každému srdci a buďte nositeli míru v tomto neklidném světě. Já jsem s vámi a přimlouvám se před Bohem za každého z vás. A vy se nebojte, protože kdo se modlí, nebojí se zla a nemá nenávist v srdci. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. října 2001
Drahé děti! Vybízím vás i dnes, abyste se modlily z celého srdce a milovaly jedni druhé. Dítka, vy jste vyvoleni, abyste svědčili o míru a radosti. Jestli mír není, modlete se a dostanete ho. Skrze vás a vaše modlitby, dítka, mír poteče světem. Proto, dítka, modlete se, modlete se, modlete se, protože modlitba koná zázraky v lidských srdcích i ve světě. Já jsem s vámi a Bohu děkuji za každého z vás, kdo s vážností přijal a žije modlitbu. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. listopadu 2001
Drahé děti! V tomto milostném čase vás vyzývám znovu k modlitbě. Dítka, modlete se a připravujte svá srdce na příchod Krále Míru, aby On svým požehnáním dal mír celému světu. Nepokoj zavládl v srdcích a nenávist vládne světem. Proto vy, kteří žijete moje poselství, buďte světlem a vztaženýma rukama tomuto bezvěreckému světu, aby všichni poznali Boha lásky. Nezapomeňte, dítka, já jsem s vámi a všem vám žehnám. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. prosince 2001
Drahé děti! Vybízím vás dnes a povzbuzuji k modlitbě za mír. Zvláště vás dnes vybízím, nesouc vám na svých rukou novorozeného Ježíše, abyste se s Ním sjednotily skrze modlitbu a staly se znamením tomuto světu. Povzbuzujte jedni druhé, dítka, k modlitbě a lásce. Ať vaše víra je povzbuzením druhým, abyste více věřili a milovali. Všechny vás žehnám a volám, abyste byli blíže mému Srdci a Srdci malého Ježíše. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

 

Poselství v roce 2002

 

Poselství z 25. ledna 2002
Drahé děti! V tomto čase, kdy se ještě vracíte k minulému roku, vybízím vás, dítka, ať hluboce pohlédnete do svého srdce a rozhodnete se být blíže Bohu a modlitbě. Dítka, ještě jste vázáni na pozemské věci a málo na duchovní život. Ať vám i moje dnešní výzva bude podnětem, abyste se rozhodli pro Boha a každodenní obrácení. Nemůžete se obracet, dítka, jestli nezanecháte hříchů a nerozhodnete se pro lásku k Bohu a k bližnímu. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. února 2002
Drahé děti! V tomto milostiplném čase vás zvu, abyste se staly Ježíšovými přáteli. Modlete se o mír ve vašich srdcích a pracujte na osobním obrácení. Dítka, jenom tak se budete moci stát svědky míru a Ježíšovy lásky ve světě. Otevřte se modlitbě, aby vám modlitba byla potřebná. Obracejte se, dítka, a pracujte, aby co nejvíce duší poznalo Ježíše a Jeho lásku. Já jsem vám blízko a všem vám žehnám. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. března 2002
Drahé děti! Dnes vás vybízím, abyste se sjednotily s Ježíšem v modlitbě. Otevřete mu svoje srdce a darujte mu všechno, co je v něm: radosti, zármutky i nemoci. Ať vám toto bude časem milosti. Modlete se, dítka, a ať každý okamžik bude Ježíšův. S vámi jsem a přimlouvám se za vás. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. dubna 2002
Drahé děti! Radujte se se mnou v tomto jarním čase, kdy se celá příroda probouzí a vaše srdce prahnou po proměně. Otevřte se, dítka, a modlete se. Nezapomínejte, že já jsem s vámi a přeji si vás všechny odvést k mému Synu, aby On vás obdaroval upřímnou láskou k Bohu a ke všemu tomu, co je od Něho. Otevřte se modlitbě a žádejte od Boha obrácení svých srdcí a všechno ostatní On vidí a předvídá. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. května 2002
Drahé děti! Dnes vás vybízím, abyste dávaly modlitbu na první místo ve svém životě. Modlete se a ať vám modlitba, dítka, bude radostí. Já jsem s vámi a přimlouvám se za vás všechny, a vy, dítka, buďte radostnými nositeli mých poselství. Ať váš život se mnou bude radostí. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. června 2002
Drahé děti! Dnes se modlím za vás a s vámi, aby vám Duch Svatý pomohl a zvětšil vaši víru, abyste ještě více přijaly poselství, která vám dávám zde na tomto svatém místě. Dítka, pochopte, že toto je čas milosti pro každého z vás, a se mnou, dítka, jste jistí. Přeji si vás všechny vést na cestu svatosti. Žijte má poselství a uvádějte do života každé slovo, které vám dávám. Ať jsou vám drahocenná, protože přicházejí z nebe. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. července 2002
Drahé děti! Dnes se raduji s vaším patronem a vybízím vás, abyste byli otevření Boží vůli, aby tak ve vás a skrze vás rostla víra v lidech, které potkáte ve svém každodenním životě. Dítka, modlete se stále, dokud se vám modlitba nestane radostí. Žádejte skrze své svaté patrony, aby vám pomohli růst v lásce k Bohu. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. srpna 2002
Drahé děti! I dnes jsem s vámi v modlitbě, aby vám Bůh dal ještě silnější víru. Dítka, vaše víra je malá a nejste si ani vědomi nakolik přesto nejste ochotni žádat od Boha dar víry. Proto jsem s vámi, abych vám pomohla pochopit, dítka, moje poselství, a abyste je uvedli do života. Modlete se, modlete se, modlete se a jenom ve víře a skrze modlitbu vaše duše najde mír a svět radost, že bude s Bohem. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. září 2002
Drahé děti! I v tomto neklidném čase vás volám k modlitbě. Dítka, modlete se za mír, aby ve světě každý člověk pocítil lásku k míru. Jenom, když duše najde mír v Bohu, cítí se spokojeně a láska poteče světem. A zvláštním způsobem, dítka, jste voláni, abyste žili a svědčili o míru, míru ve vašich srdcích a v rodinách, a skrze vás se mír rozlije i světem. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. října 2002
Drahé děti! Volám vás i dnes k modlitbě. Dítka, věřte, že prostou modlitbou se mohou konat zázraky. Svojí modlitbou otevírejte svá srdce Bohu a On koná zázraky ve vašem životě. Vaše srdce, vidíc plody, naplňuje se radostí a vděčností Bohu za všechno, co koná ve vašem životě, a skrze vás i druhým. Modlete se a věřte, dítka, Bůh vám dává milosti, a vy je nevidíte. Modlete se a uvidíte je. Ať váš den je naplněn modlitbou a vděčností za vše, co vám Bůh dává. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. listopadu 2002
Drahé děti! Vyzývám vás i dnes k obrácení. Otevřte svá srdce, dítka, svatou zpovědí Bohu a připravte svoji duši, aby se mohl ve vašem srdci znovu zrodit malý Ježíš. Dovolte mu, aby vás proměnil a vedl na cestu míru a radosti. Dítka, rozhodněte se pro modlitbu. Zvláště nyní v tomto milostiplném čase ať vaše srdce žízní po modlitbě. Já jsem vám blízko a přimlouvám se před Bohem za vás všechny. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. prosince 2002
Drahé děti! Toto je čas velikých milostí, ale i čas velikých zkoušek pro všechny ty, kteří chtějí následovat cestu míru. Proto vás znovu, dítka, vyzývám modlete se, modlete se, modlete se, ne slovy, ale srdcem. Žijte má poselství a obracejte se. Buďte si vědomi toho daru, že mi Bůh dopustil být s vámi, zvláště dnes, kdy mám ve svých rukou malého Ježíše – Krále míru. Chci vám dát mír a vy ho neste ve svém srdci a dávejte ho druhým, stále dokud Boží mír nezavládne světem. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

 

Poselství v roce 2003

 

Poselství z 25. ledna 2003
Drahé děti! Tímto poselstvím vás znovu vyzývám, abyste se modlili za mír. Zvláště nyní, když je mír v krizi, vy buďte těmi, kteří se modlí a svědčí o míru. Buďte, dítka, mírem v tomto světě bez míru. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. února 2003
Drahé děti! Dnes vás vyzývám, abyste se modlily a postily za mír. Jak jsem již říkala, i nyní vám opakuji, dítka, jenom modlitbou a půstem se mohou i války zastavit. Mír je drahocenný dar od Boha. Žádejte, modlete se a dostanete ho. Hovořte o míru a noste mír ve svých srdcích, pečujte o něj jako o květ, kterému je potřebná voda, něha a světlo. Buďte těmi, kteří přinášejí mír druhým. Já jsem s vámi a přimlouvám se za vás všechny. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. března 2003
Drahé děti! I dnes vás vyzývám, abyste se modlily za mír. Modlete se srdcem, dítka, a neztrácejte naději, protože Bůh miluje svoje stvoření. On si vás přeje zachránit, jednoho po druhém, skrze moje příchody sem. Volám vás na cestu svatosti. Modlete se, v modlitbě jste otevřeni Boží vůli a tak ve všem, co činíte, naplňujete Boží plán ve vás a skrze vás. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. dubna 2003
Drahé děti! Volám vás i dnes, abyste se otevřely modlitbě. V uplynulém postním období jste pochopili, jak jste malí a jak malá je vaše víra. Dítka, rozhodněte se i dnes pro Boha, aby On ve vás a skrze vás měnil srdce lidí a i vaše srdce. Buďte radostnými nositeli vzkříšeného Ježíše v tomto neklidném světě, který žízní po Bohu a po tom všem, co je od Boha. Já jsem s vámi, dítka, a mám vás ráda zvláštní láskou. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. května 2003
Drahé děti! I dnes vás volám k modlitbě. Obnovte svoji osobní modlitbu, a zvláštním způsobem proste Ducha Svatého. Aby vám pomohl modlit se srdcem. Přimlouvám se za vás všechny, dítka, a všechny vás vybízím k obrácení. Jestli se vy obrátíte budou i všichni kolem vás obnoveni, a modlitba jim bude radostí. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. června 2003
Drahé děti! I dnes vás s velikou radostí volám, abyste žily má poselství. Jsem s vámi a děkuji vám, že jste uvedly do života to, co říkám. Volám vás, abyste s novým nadšením a radostí ještě více obnovovaly moje poselství. Ať modlitba je vám každodenním životem. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. července 2003
Drahé děti! I dnes vás volám k modlitbě. Dítka, modlete se, dokud se vám modlitba nestane radostí. Jenom tak každý z vás odhalí mír v srdci a vaše duše bude spokojena. Budete cítit potřebu svědčit druhým o lásce, kterou cítíte ve svém srdci a životě. Já jsem s vámi přimlouvám se před Bohem za vás všechny. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. srpna 2003
Drahé děti! I dnes vás vyzývám, abyste Bohu děkovaly ve svém srdci za všechny milosti, které vám dává i skrze znamení a barvy, které jsou v přírodě. Bůh si vás přeje k sobě přiblížit a povzbuzuje vás, abyste Mu vzdávaly slávu a chválu. Proto vás znovu vyzývám, dítka, modlete se, modlete se, modlete se a nezapomínejte: Já jsem s vámi. Přimlouvám se před Bohem za každého z vás stále, dokud vaše radost nebude v Něm úplná. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. září 2003
Drahé děti! I dnes vás volám, abyste se přiblížily mému srdci. Jenom tak pochopíte dar mojí přítomnosti zde mezi vámi. Přeji si vás, dítka, vést k srdci mého Syna Ježíše. Ale vy se vzpíráte a nechcete otevřít svoje srdce modlitbě. Já vás znovu, dítka, volám: Nebuďte hluší, ale pochopte moji výzvu, která je pro vás spasením. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. října 2003
Drahé děti! Znovu vás vybízím, abyste se zasvětily mému srdci a srdci mého Syna Ježíše. Přeji si vás všechny, dítka, odvést na cestu obrácení a svatosti. Jenom tak, přes vás, můžeme odvést co nejvíce duší na cestu spasení. Neotálejte, dítka, ale řekněte celým srdcem: Přeji si pomoci Ježíšovi a Marii, aby co nejvíce bratří a sester poznalo cestu svatosti. Tak pocítíte uspokojení, že jste Ježíšovi přátelé. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. listopadu 2003
Drahé děti! Vyzývám vás, aby tato doba byla pro vás ještě silnějším povzbuzením k modlitbě. V tomto čase, dítka, se modlete, aby se Ježíš zrodil ve všech srdcích. Zvláště v těch, která Ho neznají. Buďte láskou, radostí a mírem v tomto neklidném světě. Já jsem s vámi a přimlouvám se před Bohem za každého z vás. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. prosince 2003
Drahé děti! I dnes vám žehnám se svým Synem Ježíšem v náručí a nesu vám Jeho, který je Král míru, aby vám On udělil svůj mír. Jsem s vámi a mám vás všechny ráda, dítka. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

 

Poselství v roce 2004

 

Poselství z 25. ledna 2004
Drahé děti! I dnes vás vybízím, ať se modlíte. Modlete se, dítka, zvláště za všechny ty, kteří nepoznali Boží lásku. Modlete se, aby se jejich srdce otevřela a přiblížila mému srdci a srdci mého Syna Ježíše, abychom je mohli proměnit v lidi míru a lásky. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. února 2004
Drahé děti! I dnes, jako nikdy dosud, vás vyzývám, abyste otevřely svá srdce mým poselstvím. Dítka, buďte těmi, kteří přitahují duše k Bohu, a ne těmi, kteří je vzdalují. Já jsem s vámi a všechny vás mám ráda zvláštní láskou. Toto je čas pokání a obrácení. Z hloubi svého srdce vás vyzývám: Buďte moji celým srdcem, a potom uvidíte, že je váš Bůh veliký, protože vám dá hojnost požehnání a míru. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. března 2004
Drahé děti! I dnes vás volám, abyste se otevřely modlitbě. Nyní v tomto milostiplném čase otevřte svá srdce, dítka, a projevte svoji lásku Ukřižovanému. Jenom tak naleznete mír a modlitba poteče z vašeho srdce světem. Buďte příkladem, dítka, a podnětem k dobru. Já jsem vám blízko a mám vás všechny ráda. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. dubna 2004
Drahé děti! I dnes vám vyzývám, abyste ještě silněji žily moje poselství v pokoře a lásce, aby vás Duch Svatý naplnil svojí milostí a silou. Jenom tak budete svědky míru a odpouštění. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. května 2004
Drahé děti! I dnes vás povzbuzuji, abyste se zasvětily mému Srdci a Srdci mého Syna Ježíše. Jenom tak budete každý den více moji a budete stále více povzbuzovat jedni druhé ke svatosti. Tak bude radost vládnout ve vašich srdcích a budete nositeli míru a lásky. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. června 2004
Drahé děti! I dnes je v mém srdci radost. Chci vám poděkovat, že činíte můj plán uskutečnitelným. Každý z vás je důležitý, proto, dítka, modlete se a radujte se se mnou kvůli každému srdci, které se obrátilo a stalo se prostředkem míru ve světě. Modlitební skupiny jsou silné a mohu na nich vidět, dítka, že Duch svatý působí ve světě. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. července 2004
Drahé děti! Znovu vás vybízím: buďte otevření mým poselstvím. Chci vás, dítka, všechny přiblížit svému Synu Ježíšovi. Proto se modlete a postěte. Zvláště vás vybízím, abyste se modlily na mé úmysly, abych vás tak mohla odevzdat svému Synu Ježíšovi, aby On proměnil a otevřel vaše srdce lásce. Až budete mít lásku v srdci, bude ve vás vládnout mír. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. srpna 2004
Drahé děti! Volám vás všechny k obrácení srdce. Rozhodněte se, jako v prvních dnech mého příchodu sem, k úplné proměně svého života. Tak budete, dítka, mít sílu kleknout a před Bohem otevřít své srdce. Bůh uslyší vaše modlitby a vyslyší je. Já se před Bohem přimlouvám za každého z vás. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. září 2004
Drahé děti! Volám vás i dnes, abyste byly láskou tam, kde je nenávist a pokrmem tam, kde je hlad. Otevřete, dítka, svá srdce a vaše ruce ať jsou vztažené a štědré, aby tak každé stvoření skrze vás děkovalo Bohu Stvořiteli. Modlete se, dítka, a otevřete srdce Boží lásce, a to nemůžete, když se nemodlíte. Proto modlete se, modlete se, modlete se. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. října 2004
Drahé děti! Toto je čas milosti pro rodinu a proto vás vyzývám: obnovte modlitbu. V srdci vaší rodiny ať bude Ježíš. Učte se v modlitbě milovat vše co je svaté. Následujte životy svatých, aby vám tak oni byli podnětem a učiteli na cestě svatosti. Ať se každá rodina stane svědkem lásky v tomto světě bez modlitby a míru. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. listopadu 2004
Drahé děti! V tomto čase vás všechny vybízím, abyste se modlily na moje úmysly. Zvláště se, dítka, modlete za ty, kteří ještě nepoznali lásku Boží a nehledají Boha Spasitele. Buďte vy, dítka, moje vztažené ruce a svým příkladem je přibližte mému Srdci a Srdci mého Syna. Bůh vám to vynahradí milostmi a veškerým požehnáním. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. prosince 2004
Drahé děti! S velikou radostí vám i dnes přináším v náručí svého Syna Ježíše, který vám žehná a volá vás k míru. Modlete se, dítka, a buďte statečnými svědky radostné zvěsti v každé situaci. Jenom tak vám Bůh požehná a dá vám vše, co od něj s vírou žádáte. Já jsem s vámi tak dlouho dokud mi Nejvyšší dovolí. Přimlouvám se s velikou láskou za každého z vás. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

 

Poselství v roce 2005

 

Poselství z 25. ledna 2005
Drahé děti! V tomto milostiplném čase vás znovu vyzývám k modlitbě. Modlete se, dítka, za jednotu křesťanů, aby všichni byli jedno srdce. Jednota bude skutečně mezi vámi nakolik se vy budete modlit a odpouštět. Nezapomeňte: láska zvítězí jenom, když se modlíte a vaše srdce se otevře. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. února 2005
Drahé děti! Dnes vás volám, abyste byly moje vztažené ruce v tomto světě, který Boha dává na poslední místo. Vy, dítka, dávejte Boha na první místo ve svém životě. Bůh vám požehná a dá vám sílu, abyste svědčily o Bohu lásky a míru. Já jsem s vámi a přimlouvám se za vás všechny. Dítka, nezapomeňte, že vás mám ráda něžnou láskou. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. března 2005
Drahé děti! Dnes vás volám k lásce. Dítka, milujte se Boží láskou. V každém okamžiku v radosti i v zármutku ať převládá láska, a tak láska zavládne ve vašich srdcích. Vzkříšený Ježíš bude s vámi a vy budete jeho svědky. Já se budu radovat s vámi a chránit vás svým mateřským pláštěm. Zvláště, dítka, budu hledět na vaše obrácení s láskou. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. dubna 2005
Drahé děti! I dnes vás vybízím, abyste obnovily modlitbu ve svých rodinách. Modlitbou a četbou Písma svatého ať vstoupí do vašich rodin Duch Svatý, který vás obnoví. Tak se vy stanete učiteli věrouky ve své rodině. Modlitbou a vaší láskou se svět vydá na lepší cestu a láska zavládne světem. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. května 2005
Drahé děti! Znovu vás vybízím, abyste v pokoře žily moje poselství. Zvláště o nich svědčte nyní, když se přibližujeme k výročí mých zjevení. Dítka, buďte znamením těm, kteří jsou daleko od Boha a jeho lásky. Já jsem s vámi a všem vám žehnám svým mateřským požehnáním. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. června 2005
Drahé děti! Dnes vám děkuji za každou oběť, kterou jste přinesly na moje úmysly. Volám vás, dítka, abyste byli mými apoštoly míru a lásky ve svých rodinách a ve světě. Modlete se, aby vás Duch svatý osvítil a vedl po cestě svatosti. Já jsem s vámi a všem vám žehnám svým mateřským požehnáním. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. července 2005
Drahé děti! I dnes vás vybízím, abyste krátkými a vroucími modlitbami naplnily váš den. Když se modlíte, vaše srdce je otevřeno a Bůh vás má rád zvláštní láskou a dává vám zvláštní milosti. Proto využijte tento milostiplný čas a věnujte ho Bohu více než kdy dosud. Postěte se a odříkejte si devítidenními pobožnostmi, aby satan byl daleko od vás a milost kolem vás. Já jsem vám blízko a přimlouvám se před Bohem za každého z vás. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. srpna 2005
Drahé děti!I dnes vás vybízím, abyste žily moje poselství. Bůh vám daroval tento čas jako čas milosti. Proto, dítka, využijte každý okamžik a modlete se, modlete se, modlete se. Já vám všem žehnám a přimlouvám se před Nejvyšším za každého z vás. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. září 2005
Drahé děti! V lásce vás vybízím: obraťte se, i když jste daleko od mého srdce. Nezapomeňte: Já jsem vaše matka a cítím bolest nad každým, kdo je daleko od mého srdce, ale nenechávám vás samotné. Věřím, že můžete opustit cestu hříchu a rozhodnout se pro svatost. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. října 2005
Dítka, věřte, modlete se a milujte a Bůh vám bude blízko. Daruje vám všechny milosti, které od něho žádáte. Já jsem pro vás dar, protože Bůh mi dovoluje den po dni být s vámi a milovat každého z vás nesmírnou láskou. Proto, dítka, v modlitbě a pokoře otevřete svá srdce a buďte svědky mé přítomnosti. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. listopadu 2005
Drahé děti! I dnes vás vyzývám, modlete se, modlete se, modlete se dokud se vám modlitba nestane životem.
Dítka, v této době prosím zvláštním způsobem před Bohem, aby vám daroval dar víry. Jenom ve víře odhalíte radost daru života, který vám Bůh daroval. Vaše srdce bude radostné myslíc na věčnost. Já jsem s vámi a miluji vás něžnou láskou. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. prosince 2005
Drahé děti! I dnes vám nesu v náručí malého Ježíše, Krále míru, aby vám požehnal svým mírem. Dítka, dnes vás zvláštním způsobem vybízím, abyste byli mými nositeli míru v tomto neklidném světě. Bůh vám požehná. Dítka, nezapomeňte, já jsem vaše matka. Všem vám žehnám zvláštním požehnáním s malým Ježíšem ve svém náručí. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 
 
 
 

2024 Vérité | S radostí vytvořil a spravuje manGoweb [webdesign studio]