Keine Übersetzungen vorhanden.

Poselství Matky Boží v letech 1996 až 2000

 

Poselství v roce 1996

 

Poselství z 25. ledna 1996
Drahé děti! Dnes vás vyzývám, abyste se rozhodly pro mír. Proste Boha, aby vám daroval pravý mír. Žijte mírem ve svých srdcích a pochopíte, drahé děti, že mír je Božím darem. Drahé děti, bez lásky nemůžete žít mírem. Plodem míru je láska a plodem lásky odpuštění. Já jsem s vámi a všechny vás vyzývám, dítka, ať nejdříve odpouštíte v rodině a potom budete moci odpouštět druhým. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. února 1996
Drahé děti! Dnes vás vyzývám k obrácení. To je nejdůležitější poselství, které jsem zde dala. Dítka, přeji si, aby každý z vás byl nositelem mých poselství. Vyzývám vás, dítka, abyste žily podle poselství, která jsem vám dávala během těchto let. Tento čas je časem milosti. Zvláště nyní, kdy vás i Církev volá k modlitbě a obrácení. I já vás, dítka, volám, abyste žily podle poselství, která jsem vám dala po dobu, po kterou se zde zjevuji. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. března 1996
Drahé děti! Vyzývám vás, abyste se znovu rozhodly milovat Boha nade vše. V této době, kdy se pro spotřebního ducha zapomíná, co to znamená milovat a vážit si pravých hodnot, já vás znovu, dítka, vyzývám, abyste ve svém životě kladly Boha na první místo. Ať vás satan nepřitáhne hmotnými věcmi, nýbrž, dítka, rozhodněte se pro Boha, který je svobodou a láskou. Zvolte si život a ne smrt duše. Dítka, v této době, kdy uvažujete o utrpení a smrti Ježíšově, vás vyzývám, abyste se rozhodly pro život, který rozkvetl vzkříšením. Ať se váš život dnes obnoví obrácením, které vás dovede do života věčného. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. dubna 1996
Drahé děti! Dnes vás znovu vyzývám, abyste ve svých rodinách dávaly Boha na první místo. Dítka, když je Bůh na prvním místě, potom budete ve všem, co konáte, hledat vůli Boží. Tak se pro vás vaše každodenní obrácení stane lehčím. Dítka, s pokorou hledejte, co ve vašem srdci není v pořádku, a pochopíte, co je třeba konat. Obrácení vám bude každodenním úkolem, který budete s radostí plnit. Dítka, jsem s vámi a všem vám žehnám a vybízím vás, ať se modlitbou a osobním obrácením stanete mými svědky! Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. května 1996
Drahé děti! Dnes si vám přeji poděkovat za všechny vaše modlitby a oběti, které jste mi obětovaly v tomto měsíci, který je mi zasvěcen. Dítka, přeji si, abyste i vy všichni byli aktivní v tomto čase, který je skrze mne zvláštním způsobem spojen s nebem. Modlete se, abyste pochopili, že vy všichni potřebujete svým životem a svým příkladem pracovat na šíření spásy. Dítka, přeji si, aby se lidé obraceli a viděli ve vás mne a mého Syna Ježíše. Já se za vás budu přimlouvat a pomohu vám, abyste byli světlem. Pomozte druhým, protože když jim budete pomáhat, i vaše duše nalezne spásu. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. června 1996 - patnácté výročí
Drahé děti! Dnes vám děkuji za všechny vaše oběti, které jste mi přinesly v těchto dnech. Dítka, vyzývám vás, ať se mi otevřete a ať se rozhodnete pro obrácení. Vaše srdce, dítka, mně ještě nejsou plně otevřena, proto vás znovu vyzývám: otevřte se modlitbě, ať vám v modlitbě Duch svatý pomůže, aby vaše srdce byla z masa a ne z kamene. Dítka, děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu a že jste se rozhodly jít se mnou ke svatosti.

 

Poselství z 25. července 1996
Drahé děti! Dnes vás vyzývám, abyste se každý den rozhodovaly pro Boha. Dítka, vy mnoho mluvíte o Bohu, ale málo svědčíte životem. Proto, dítka, rozhodněte se pro obrácení, aby váš život byl pravdivý před Bohem, tak abyste v pravdě svého života svědčili o kráse, kterou vám Bůh daroval. Dítka, vyzývám vás znovu, abyste se rozhodli pro modlitbu, protože modlitbou budete moci žít obrácení. Každý z vás se v prostotě stane podobný dítěti, které je otevřené lásce otcově. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. srpna 1996
Drahé děti! Poslouchejte, protože k vám chci mluvit a vyzvat vás, abyste měly více víry a důvěry v Boha, který vás má nesmírně rád. Dítka, vy neumíte žít v milosti Boží. Proto vás všechny znovu vyzývám, abyste nosili Boží slovo ve svém srdci i v mysli. Dejte, dítka, Písmo svaté na viditelné místo ve své rodině a čtěte je a žijte. Poučujte svoje děti, protože, když jim nejste příkladem, děti odchází do bezbožství. Uvažujte a modlete se a potom se Bůh zrodí ve vašem srdci a vaše srdce bude radostné. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. září 1996
Drahé děti! Dnes vás vyzývám, abyste obětovaly svoje kříže a strádání na moje úmysly. Dítka, já jsem vaše matka a přeji si vám pomoci žádajíc pro vás milost u Boha. Dítka, obětujte svoje trápení jako dar Bohu, aby se staly překrásným květem radosti. Proto, dítka, modlete se, abyste pochopili, že trápení se může stát radostí a kříž cestou radosti. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. října 1996
Drahé děti! Dnes vás vyzývám, abyste se otevřely Bohu Stvořiteli, aby vás měnil. Dítka, vy jste mi drazí a všechny vás miluji a volám vás, abyste mi byli bližší a aby vaše láska k mému Neposkvrněnému Srdci byla vroucnější. Přeji si vás obnovovat a vést svým Srdcem k Srdci Ježíšovu, které i dnes pro vás trpí a volá vás k obrácení a obnově. Skrze vás si přeji obnovit svět. Pochopte, dítka, že vy jste dnes sůl země a světlo světa. Dítka, volám vás a mám vás ráda a zvláštním způsobem prosím: obraťte se! Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. listopadu 1996
Drahé děti! Dnes vás znovu vyzývám k modlitbě, abyste se modlitbou, půstem a malými oběťmi připravily na příchod Ježíšův. Ať tato doba, dítka, je pro vás milostiplná. Využijte každý okamžik a čiňte dobro, protože jen tak ve svých srdcích pocítíte Ježíšovo narození. Když vy svým životem dáváte příklad a stanete se znamením Boží lásky, radost převládne v srdcích lidí. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. prosince 1996
Drahé děti! Dnes jsem s vámi zvláštním způsobem, držíc malého Ježíše na klíně a vyzývám vás, dítka, ať se otevřete jeho výzvě. On vás vyzývá k radosti. Dítka, žijte radostně poselství evangelia, která opakuji po dobu, co jsem s vámi. Dítka, já jsem vaše Matka a přeji si vám odhalit Boha lásky a Boha míru. Nepřeji si, aby váš život byl v zármutku, ale ať bude v radosti uskutečněn pro věčnost podle evangelia. Jenom tak bude váš život mít smysl. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

 

Poselství v roce 1997

 

Poselství z 25. ledna 1997
Drahé děti! Vyzývám vás, abyste uvažovaly o své budoucnosti. Vy vytváříte nový svět bez Boha jenom svými silami a proto jste nespokojení a bez radosti v srdci. Tento čas je mým časem, a proto vás, dítka, znovu vyzývám, abyste se modlili. Když naleznete jednotu s Bohem, pocítíte hlad po Božím slově, a vaše srdce, dítka, bude přetékat radostí a budete svědčit, ať jste kdekoli, o Boží lásce. Já vás žehnám a opakuji vám, že jsem s vámi, abych vám pomohla. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. února 1997
Drahé děti! I dnes vás zvláštním způsobem vyzývám, ať se otevřete Bohu Stvořiteli a stanete se aktivními. Vyzývám vás, dítka, abyste v této době viděli, komu je potřebná vaše duchovní nebo hmotná pomoc. Svým příkladem, dítka, budete vztaženýma Božíma rukama, které lidstvo hledá. Jenom tak pochopíte, že jste povoláni podávat svědectví a stát se radostnými nositeli Božího slova a lásky. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. března 1997
Drahé děti! Dnes vás zvláštním způsobem vyzývám, ať vezmete do rukou kříž a rozjímáte nad ranami Ježíšovými. Žádejte od Ježíše, ať uzdraví vaše rány, které jste, drahé děti, během svého života dostaly pro své hříchy nebo hříchy svých rodičů. Jenom tak, drahé děti, pochopíte, že je světu potřebné uzdravení víry v Boha Stvořitele. Ježíšovými mukami a smrtí na kříži pochopíte, že jenom modlitbou se můžete i vy stát pravými apoštoly víry, když v prostotě a modlitbě žijete víru, která je dar. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. dubna 1997
Drahé děti! Dnes vás volám, aby váš život byl spojen s Bohem Stvořitelem, protože jenom tak bude váš život mít smysl a pochopíte, že Bůh je láska. Bůh mne k vám posílá z lásky, abych vám pomohla pochopit, že bez něho není budoucnosti ani radosti, a především není věčného spasení. Dítka, volám vás, ať zanecháte hřích a přijmete modlitbu v každém čase, abyste v modlitbě poznali smysl svého života. Bůh se dává tomu, kdo ho hledá. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. května 1997
Drahé děti! Dnes vás vyzývám, ať oslavujete Boha a jméno Boží ať bude svaté ve vašich srdcích i v životě. Dítka, když jste v Boží svatosti, Bůh je s vámi a daruje vám mír a radost, které od Boha přicházejí jenom skrze modlitbu. Proto, dítka, obnovte modlitbu ve svých rodinách a vaše srdce bude oslavovat svaté jméno Boží a Ráj zavládne ve vašich srdcích. Já jsem vám nablízku a přimlouvám se za vás před Bohem. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. června 1997
Drahé děti! Dnes jsem s vámi zvláštním způsobem a přináším vám své mateřské požehnání míru. Prosím za vás a přimlouvám se za vás před Bohem, abyste pochopily, že každý z vás je nositelem míru. Mír nemůžete mít, jestli vaše srdce není v míru s Bohem. Proto, dítka, modlete se, modlete se, modlete se, protože modlitba je základem vašeho míru. Otevřete svoje srdce a dejte Bohu čas, aby On byl vaším přítelem. Když se vytvoří pravé přátelství s Bohem, žádná bouře je nemůže zničit. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. července 1997
Drahé děti! Dnes vás vybízím, abyste odpověděly na mé volání k modlitbě. Přeji si, drahé děti, abyste si během tohoto času našly koutek pro osobní modlitbu. Já si přeji vás vést k modlitbě srdce. Jenom tak pochopíte, že je váš život bez modlitby prázdný. Smysl svého života odhalíte, když odhalíte Boha v modlitbě. Proto, dítka, otevřete bránu svého srdce a pochopíte, že modlitba je radost, bez které nemůžete žít. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. srpna 1997
Drahé děti! Bůh mi dává tento čas jako dar vám, abych vás mohla poučovat a vést cestou spásy. Nyní, drahé děti, nechápete tuto milost, ale brzy přijde doba, kdy vám bude smutno po těchto poselstvích. Proto, dítka, žijte všechna slova, která jsem vám dávala v této milostiplné době a obnovte modlitbu, dokud se vám modlitba nestane radostí. Zvláště volám všechny ty, kteří se zasvětili mému Neposkvrněnému Srdci, aby se stali příkladem druhým. Volám všechny kněze, řeholníky a řeholnice, ať se modlí růženec a učí druhé modlit se. Růženec je mi, dítka, zvláště milý. Skrze růženec mi otevřete svoje srdce a já vám mohu pomoci. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. září 1997
Drahé děti! Dnes vás vyzývám, abyste přijaly, že bez lásky nemůžete pochopit, že Bůh má být na prvním místě ve vašem životě. Proto vás, dítka, všechny vyzývám, abyste milovali ne lidskou, ale Boží láskou. Tak váš život bude krásnější a bez vedlejších zájmů. Pochopíte, že vám se Bůh dává nejprostším způsobem z lásky. Dítka, abyste pochopily moje slova, která vám dávám z lásky, modlete se, modlete se, modlete se a budete moci s láskou přijímat druhé a odpouštět všem, kteří vám způsobili zlo. Odplaťte modlitbou; modlitba je plod lásky k Bohu Stvořiteli. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. října 1997
Drahé děti! I dnes jsem s vámi a vyzývám vás všechny, abyste se obnovily žitím mých poselství. Dítka, ať vám je modlitba život a buďte příklad ostatním. Dítka, přeji si, abyste se stali nositeli míru a Boží radosti dnešnímu světu bez míru. Proto, dítka, modlete se, modlete se, modlete se! Já jsem s vámi a žehnám vás svým mateřským mírem. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. listopadu 1997
Drahé děti! Dnes vás vyzývám, abyste pochopily své křesťanské povolání. Dítka, já jsem vás vedla a vedu tímto časem milosti, abyste si začali být vědomi svého křesťanského povolání. Svatí mučedníci umírali dosvědčujíce: já jsem křesťan a Boha mám rád nadevše! Dítka, i dnes vás vyzývám, abyste se radovali a byli radostnými křesťany zodpovědnými a vědomými si toho, že vás Bůh povolal, abyste zvláštním způsobem byli rukama radostně vztaženýma k těm, kteří nevěří a aby vaším příkladem života získali víru a lásku k Bohu. Proto modlete se, modlete se, modlete se, aby se vaše srdce otevřelo a bylo citlivé pro Boží slovo. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. prosince 1997
Drahé děti! I dnes se raduji s vámi a vyzývám vás k dobru. Přeji si, aby každý z vás uvažoval a nesl mír ve svém srdci a říkal: já si přeji dávat Boha ve svém životě na první místo! Tak se každý z vás, dítka, stane svatý. Řekněte, dítka, každému: já ti přeji dobro, a on ti odplatí dobrým. A dobro se, dítka, usídlí v srdci každého člověka. Já vám, dítka, dnes večer nesu dobro svého Syna, který dal svůj život, aby vás spasil. Proto, dítka, radujte se a vztáhněte ruce k Ježíšovi, který je dobro samo. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

 

Poselství v roce 1998

 

Poselství z 25. ledna 1998
Drahé děti! Dnes vás všechny znovu volám k modlitbě. Jenom modlitbou se, drahé děti, vaše srdce promění, stane se lepší a citlivější k Božímu slovu. Dítka, nedopusťte, aby vámi satan cloumal a dělal z vás co chce. Vyzývám vás, ať jste zodpovědní a rozhodní a zasvětíte Bohu každý den v modlitbě. Mše svatá, dítka, ať vám není zvykem, ale životem. Když budete každý den prožívat mši svatou, pocítíte potřebu svatosti a budete růst ve svatosti. Já jsem vám blízko a před Bohem se přimlouvám za každého z vás, aby vám dal sílu, abyste měnili svoje srdce. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. února 1998
Drahé děti! I dnes jsem s vámi a všechny vás znovu vyzývám, abyste se mi přiblížily svými modlitbami. Zvláštním způsobem vás vyzývám k odříkání v tomto čase milosti. Dítka, uvažujte a žijte svými malými oběťmi Ježíšova muka a smrt za každého z vás. Jen když se přiblížíte Ježíšovi pochopíte nesmírnou lásku, kterou má pro každého z vás. Modlitbou a svým odříkáním se stanete otevřenějšími daru víry a lásky k Církvi i lidem, kteří jsou kolem vás. Já vás mám ráda a žehnám. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. března 1998
Drahé děti! I dnes vás vyzývám k půstu a odříkání. Dítka, zřekněte se toho, co vám brání, abyste byli blíže Ježíšovi. Zvláštním způsobem vás vyzývám: modlete se, protože jedině modlitbou budete moci zvládnout svoji vůli a odhalit vůli Boží i v nejmenších věcech. Svým každodenním životem, dítka, se vy stanete příkladem a budete svědčit, že žijete pro Ježíše nebo proti Němu a jeho vůli. Dítka, přeji si, abyste se stali apoštoly lásky. Když budete milovat, dítka, pozná se, že jste moji. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. dubna 1998
Drahé děti! Dnes vás zvu, abyste se modlitbou otevřely Bohu, jako se květ otevírá jitřním paprskům slunce. Dítka, nebojte se. Já jsem s vámi a přimlouvám se před Bohem za každého z vás, aby vaše srdce přijalo dar obrácení. Jenom tak, dítka, pochopíte důležitost milosti v těchto dobách a Bůh se vám stane bližší. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. května 1998
Drahé děti! Dnes vás vybízím, abyste se mod-litbou a obětí připravily na příchod Ducha Svatého. Dítka, toto je doba milosti, tedy vás znovu vybízím, abyste se rozhodli pro Boha Stvořitele. Dovolte mu, aby vás přetvářel a měnil. Ať vaše srdce bude ochotné poslouchat a žít vše, co Duch Svatý má ve svém plánu pro každého z vás. Dítka, dovolte Duchu Svatému, aby vás vedl cestou pravdy a spásy k životu věčnému. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. června 1998
Drahé děti! Dnes vám chci poděkovat, že žijete má poselství. Všem vám žehnám svým mateřským požehnáním a všechny vás nesu před svého Syna Ježíše. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. července 1998
Drahé děti! Dnes vás, dítka, vyzývám, abyste modlitbou byli s Ježíšem, abyste skrze osobní zážitek modlitby mohli odhalit krásu Božích stvoření. Nemůžete hovořit ani svědčit o modlitbě, když se nemodlíte. Proto, dítka, v tichosti srdce zůstaňte s Ježíšem, aby vás On svojí láskou měnil a přetvářel. Toto je, dítka, pro vás čas milosti. Využijte jej pro své osobní obrácení, protože když máte Boha, máte vše. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. srpna 1998
Drahé děti! Dnes vás zvu, abyste se mi skrze modlitbu ještě více přiblížily. Dítka, já jsem vaše Matka, miluji vás a přeji si, aby se každý z vás spasil a byl se mnou v Ráji. Proto, dítka, modlete se, modlete se, modlete se, dokud se váš život nestane modlitbou. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. září 1998
Drahé děti! Dnes vás vyzývám, abyste se staly mými svědky životem ve víře svých otců. Dítka, hledáte znamení a poselství a nevidíte, že vás Bůh volá každým jitřním východem slunce, abyste se obrátili a vrátili na cestu pravdy a spásy. Mnoho mluvíte, dítka, ale málo pracujete na svém obrácení. Proto obracejte se a začněte žít moje poselství ne slovy, nýbrž životem a tak, dítka, budete mít sílu, abyste se rozhodli pro skutečné obrácení srdce. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. října 1998
Drahé děti! Dnes vás zvu, abyste se přiblížily mému Neposkvrněnému Srdci. Vybízím vás, abyste ve svých rodinách obnovily žár prvních dnů, kdy jsem vás vyzývala k půstu, modlitbě a obrácení. Dítka, přijímali jste moje poselství otevřeným srdcem, přestože jste nevěděli, co je modlitba. Dnes vás volám, abyste se mi plně otevřeli, abych vás mohla přetvořit a odvést Srdci mého Syna Ježíše, aby vás On naplnil svojí láskou. Tak, dítka, naleznete pravý mír, mír, který vám dává pouze Bůh. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. listopadu 1998
Drahé děti! Dnes vás vybízím, abyste se připravily na Ježíšův příchod. Zvláštním způsobem připravte svoje srdce. Ať je vám svatá zpověď prvním činem obrácení a potom se, drahé děti, rozhodněte pro svatost. Ať vaše obrácení a rozhodnutí pro svatost začne dnes a ne zítra. Já vás, dítka, všechny volám na cestu spasení a přeji si vám ukázat cestu k Ráji. Proto, dítka, buďte moji a rozhodněte se se mnou pro svatost. Dítka, přijměte modlitbu s vážností a modlete se, modlete se, modlete se. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. prosince 1998
Drahé děti! V této vánoční radosti si vás přeji požehnat svým požehnáním. Zvláštním způsobem, dítka, vám dávám požehnání malého Ježíše. Ať vás On naplní svým mírem. Dnes, dítka, nemáte mír a dychtíte po něm. Proto vás se svým Synem Ježíšem tohoto dne vyzývám: modlete se, modlete se, modlete se, protože bez modlitby nemáte ani radost ani mír ani budoucnost. Dychtěte po míru a vyhledávejte jej, Bůh je pravý mír. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

 

Poselství v roce 1999

 

Poselství z 25. ledna 1999
Drahé děti! Volám vás znovu k modlitbě. Nemáte výmluvu, že potřebujete více pracovat, protože příroda ještě spí hlubokým spánkem. Otevřte se v modlitbě. Obnovte modlitbu ve svých rodinách. Dejte Písmo svaté na viditelné místo ve své rodině, čtěte je, uvažujte a učte se, jak Bůh miluje svůj lid. Jeho láska se projevuje i v dnešní době, protože vám posílá mne, abych vás volala na cestu spásy. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. února 1999
Drahé děti! I dnes jsem s vámi zvláštním způsobem, uvažujíc a prožívajíc ve svém srdci muka Ježíšova. Dítka, otevřete svoje srdce a dejte mi vše, co je v nich: radosti, zármutky a každou i tu nejmenší bolest, abych ji mohla obětovat Ježíšovi, aby On svojí nesmírnou láskou zapálil a přetvořil vaše zármutky v radost svého vzkříšení. Proto vás, dítka, nyní zvláštním způsobem vyzývám, ať se vaše srdce otevřou modlitbě, abyste se modlitbou stali Ježíšovými přáteli. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. března 1999
Drahé děti ! Volám vás k modlitbě srdcem. Zvláštním způsobem, dítka, vás vyzývám, abyste se modlili za obrácení hříšníků, těch, kteří mečem nenávisti a každodenními nadávkami probodávají moje srdce a srdce mého Syna Ježíše. Modleme se, dítka, za všechny ty, kteří si nepřejí poznat lásku Boží, přestože jsou v Církvi. Modleme se, aby se obrátili, aby Církev zmrtvýchvstala v lásce. Jenom láskou a modlitbou, dítka, můžete žít tento čas, který je vám dán na obrácení. Dejte Boha na první místo, potom se vzkříšený Ježíš stane vaším přítelem. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. dubna 1999
Drahé děti! I dnes vás volám k modlitbě. Dítka, buďte radostnými nositeli míru a lásky v tomto neklidném světě. Půstem a modlitbou svědčte o tom, že jste moji a že žijete moje poselství. Modlete se a žádejte! Já se modlím a přimlouvám se za vás před Bohem, abyste se obrátili, aby váš život a vaše chování bylo vždycky křesťanské. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. května 1999
Drahé děti! I dnes vás vyzývám, ať se obrátíte a pevněji věříte v Boha. Hledáte, dítka, mír a prosíte různými způsoby, ale nedali jste ještě svoje srdce Bohu, aby On je naplnil svojí láskou. A proto jsem s vámi, abych vás poučila a přiblížila Boží lásce. Jestli Boha milujete nade všechno, bude pro vás snadné modlit se a otevřít mu srdce. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. června 1999
Drahé děti! Dnes vám děkuji, že žijete a svým životem vydáváte svědectví mým poselstvím. Dítka, buďte silní a modlete se, aby vám modlitba dávala sílu a radost. Jenom tak každý z vás bude můj a já ho povedu cestou spásy. Dítka, modlete se a dosvědčujte svým životem moji přítomnost zde. Ať vám každý den bude radostné svědčení Boží lásce. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. července 1999
Drahé děti! I dnes se raduji s vámi a všechny vás volám k modlitbě srdce. Vybízím vás, dítka, abyste zde se mnou všichni děkovali Bohu za milosti, které vám skrze mne dává. Přeji si, abyste pochopili, že si zde přeji uskutečnit nejenom místo modlitby, nýbrž i setkání srdcí. Přeji si, aby se moje, Ježíšovo a vaše srdce přetvořilo v jedno srdce lásky a míru. Proto, dítka, modlete se a radujte se ze všeho, co Bůh zde činí, přes to, že satan vyvolává sváry a neklid. Já jsem s vámi a všechny vás vedu cestou lásky. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. srpna 1999
Drahé děti! I dnes vás vybízím, abyste v barvách přírody oslavovaly Boha Stvořitele. On k vám mluví i skrze nejmenší květ o své kráse a hloubce lásky, kterou vás stvořil. Dítka, ať vám modlitba vyvěrá ze srdce jako čerstvá voda u pramene. Ať vám pšeničná pole mluví o milosrdenství Božím ke každému stvoření. Proto obnovte modlitbu díků za vše, co vám dává. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. září 1999
Drahé děti! Dnes vás znovu vybízím, abyste se staly nositeli mého míru. Zvláštním způsobem teď, když se říká, že je Bůh daleko, ale ve skutečnosti vám nikdy nebyl blíže. Vybízím vás, ať při četbě Písma svatého obnovíte modlitbu ve svých rodinách a prožíváte radost při setkání s Bohem, který nekonečně miluje svoje stvoření. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. října 1999
Drahé děti! Nezapomeňte: toto je čas milosti, proto modlete se, modlete se, modlete se! Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. listopadu 1999
Drahé děti! I dnes vás vyzývám k modlitbě. V tomto čase milosti ať je vám kříž ukazatelem cesty lásky a jednoty, skrze které přichází pravý mír. Proto, dítka, modlete se zvláště v tomto čase, aby se ve vašich srdcích zrodil malý Ježíš, tvůrce míru. Jenom modlitbou se stanete mými apoštoly míru v tomto neklidném světě. Proto, modlete se, dokud se vám modlitba nestane radostí. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. prosince 1999
Drahé děti! Toto je čas milosti. Dítka, dnes vám zvláštním způsobem s malým Ježíšem, kterého nosím ve svém náručí, dávám možnost, abyste se rozhodli pro mír. Skrze vaše Ano pro mír a rozhodnutí pro Boha se vám otevírá nová možnost míru. Jenom tak, dítka, tento čas - století bude pro vás časem míru a blahobytu. Proto dejte malého novorozeného Ježíše na první místo ve svém životě a On vás povede cestou spasení. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

 

Poselství v roce 2000

 

Poselství z 25. ledna 2000
Drahé děti! Volám vás, dítka, k neustálé modlitbě. Když se modlíte, Bohu jste bližší a On vás povede cestou míru a spásy. Proto vás dnes vybízím, abyste dávali mír druhým. Jenom v Bohu je pravý mír. Otevřte svoje srdce a staňte se dárci míru a druzí budou ve vás a skrze vás odhalovat mír a tak budete vydávat svědectví Božímu míru a lásce, kterou vám On dává. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. února 2000
Drahé děti! Probuďte se ze spánku nevěry a hříchu, protože toto je čas milosti, který vám Bůh dává. Využijte tento čas a žádejte od Boha milost uzdravení svého srdce, abyste srdcem hleděly na Boha i člověka. Modlete se zvláštním způsobem za ty, kteří nepoznali Boží lásku a svým životem vydávejte svědectví, aby i oni poznali Boha a jeho nesmírnou lásku. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. března 2000
Drahé děti! Modlete se a využijte tento čas, protože toto je čas milosti. Já jsem s vámi a před Bohem se přimlouvám za každého z vás, aby se vaše srdce otevřelo Bohu a lásce Boží. Dítka, modlete se bez ustání, dokud se vám modlitba nestane radostí. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. dubna 2000
Drahé děti! Vyzývám vás i dnes k obrácení. Příliš se staráte o hmotné věci a málo o duchovní. Otevřte svoje srdce a znovu více pracujte na osobním obrácení. Rozhodněte se každý den zasvětit čas Bohu a modlitbě, až dokud se vám modlitba nestane radostným setkáním s Bohem. Jenom tak bude váš život mít smysl a s radostí budete uvažovat o věčném životě. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. května 2000
Drahé děti! Raduji se s vámi a v tomto milostném čase vás vyzývám k duchovní obnově. Modlete se, dítka, aby se ve vás usídlil v plnosti Duch Svatý, abyste mohli svědčit v radosti všem těm, kteří jsou daleko od víry. Zvláště se, dítka, modlete o dary Ducha Svatého, abyste v duchu lásky byli každým dnem a v každé situaci blíže bratru člověku a abyste v moudrosti a lásce překonali každou těžkost. Já jsem s vámi a přimlouvám se za každého z vás před Ježíšem. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. června 2000
Drahé děti! Dnes vás volám k modlitbě. Kdo se modlí, nebojí se budoucnosti. Dítka, nezapomeňte: já jsem s vámi a všechny vás miluji. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. července 2000
Drahé děti! Nezapomeňte, že jste zde na zemi na cestě k věčnosti a že váš domov je na nebesích. Proto, dítka, buďte otevření Boží lásce a zanechejte sobeckost a hřích. Vaše radost ať je pouze v odhalování Boha v každodenní modlitbě. Proto využijte tento čas a modlete se, modlete se, modlete se, a Bůh je vám blízko v modlitbě a skrze modlitbu. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. srpna 2000
Drahé děti! Přeji si podělit se s vámi o svojí radost. Ve svém Neposkvrněném Srdci cítím, že je mnoho těch, kteří se mi přiblížili a nesou zvláštním způsobem ve svých srdcích vítězství mého Neposkvrněného Srdce modlíce se a obracejíce se. Přeji si vám poděkovat a povzbudit vás, ať s láskou a silou Ducha Svatého děláte ještě více pro Boha a jeho království. Já jsem s vámi a žehnám vás svým mateřským požehnáním. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. září 2000
Drahé děti! Dnes vás vybízím, abyste se otevřely modlitbě. Ať se vám modlitba stane radostí. Obnovte modlitbu ve svých rodinách a vytvářejte modlitební skupiny, a tak zažijete radost v modlitbě a společenství. Všichni, kdo se modlí a jsou členy modlitebních skupin, jsou v srdci otevřeni Boží vůli a radostně svědčí o Boží lásce. Já jsem s vámi a všechny vás nosím ve svém srdci a žehnám vás svým mateřským požehnáním. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

Poselství z 25. října 2000
Drahé děti! Dnes si přeji otevřít vám své mateřské srdce a všechny vás vyzvat, abyste se modlily na mé úmysly. S vámi si přeji obnovit modlitbu a vyzvat vás k půstu, který si přeji obětovat svému Synu Ježíši k příchodu nové doby, doby jara. V tomto jubilejním roce se mi mnohá srdce otevřela a Církev se obnovuje v Duchu. Raduji se s vámi a děkuji Bohu za tento dar, a vás dítka, vyzývám: modlete se, modlete se, modlete se, dokud se vám modlitba nestane radostí. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. listopadu 2000
Drahé děti! Dnes, když je vám nebe zvláštním způsobem blízko, vás volám k modlitbě, abyste skrze modlitbu dali Boha na první místo. Dítka, dnes jsem vám blízko a žehnám každého z vás svým mateřským požehnáním, abyste měli sílu a lásku pro všechny lidi, se kterými se setkáte ve svém pozemském životě, a abyste mohli dávat Boží lásku. Raduji se s vámi a přeji si vám říci, že se váš bratr Slavko zrodil do Nebe a že se za vás přimlouvá. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. prosince 2000
Drahé děti! Dnes, když mi Bůh dal, že mohu být s vámi, s malým Ježíšem v náručí, raduji se s vámi a Bohu vzdávám díky, za vše to, co vykonal v tomto Jubilejním roce. Bohu děkuji zvláště za všechna povolání těch, kteří Bohu vyslovili Ano v úplnosti. Všechny vás žehnám mým požehnáním a požehnáním novorozeného Ježíše. Prosím za vás všechny, aby se radost zrodila ve vašich srdcích, abyste tak v radosti i vy nosily radost, kterou já mám dnes. Nesu vám v tomto Dítěti Spasitele vašich srdcí a toho, který vás volá ke svatosti života. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 
 
 
 

2024 Vérité | S radostí vytvořil a spravuje manGoweb [webdesign studio]