There are no translations available.

Poselství Matky Boží v letech 1987 až 1990

 

Poselství v roce 1987

 

Poselství z 1. ledna 1987
Drahé děti! Dnes si přeji vás všechny vyzvat, abyste v novém roce naplňovaly vzkazy, které vám posílám. Drahé děti, víte, že jsem kvůli vám zůstala dlouho, abych vás poučila, jak máte kráčet cestou ke svatosti. Proto, drahé děti, modlete se bez ustání a naplňujte vzkazy, které vám posílám, protože to činím s velikou láskou k Bohu i k vám. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 8. ledna 1987
Drahé děti! Přeji si vám poděkovat za každou odpověď na poselství. Zvláště, drahé děti, vám děkuji za všechny oběti, které jste mi věnovaly. Drahé děti, přeji si posílat vám vzkazy i nadále, jenom ne, drahé děti, každý čtvrtek, nýbrž každého 25. dne v měsíci. Nastala doba, kdy se naplnilo to, co si můj Pán přál. Nyní vám posílám méně vzkazů, ale jsem i nadále s vámi. Proto, drahé děti, prosím vás, poslouchejte má poselství a žijte podle nich, abych vás mohla vést. Drahé děti, děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

Od tohoto dne začala Matka Boží přicházet se svými poselstvími každého 25. v měsíci...

 

Poselství z 25. ledna 1987
Drahé děti! Hle, i dnes si vás přeji vyzvat, ať ode dneška všichni začnete žít novým životem. Drahé děti, přeji si, abyste pochopily, že Bůh vyvolil každého z vás, aby ho použil pro veliký plán spasení lidstva. Vy nemůžete pochopit, jak veliká je vaše úloha v Božím nárysu. Proto, drahé děti, modlete se, abyste v modlitbě mohly pochopit Boží plán uskutečňovaný skrze vás. Já jsem s vámi, abyste ho mohly v plnosti uskutečnit. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. února 1987
Drahé děti! Dnes si přeji vás všechny ovinout svým pláštěm a vést k cestě obrácení. Drahé děti, prosím vás, dejte Pánu celou svoji minulost, všechno zlo, které se usadilo ve vašich srdcích. Přeji si, aby každý z vás byl šťasten, ale to s hříchem nemůže být nikdo. Proto, drahé děti, modlete se a v modlitbě poznáte novou cestu radosti. Radost se bude odrážet ve vašich srdcích a tak budete radostnými svědky toho, co si od každého z vás přeji já a můj Syn. Já vám žehnám. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. března 1987
Drahé děti! Dnes vám děkuji za vaši přítomnost na tomto místě, kde vám dávám zvláštní milosti. Vybízím každého z vás, ať ode dneška začnete žít životem, který si od vás Bůh přeje, a ať začnete činit dobré skutky lásky a milosrdenství. Nepřeji si, drahé děti, abyste naplňovaly poselství a zároveň činily hřích, který mi není milý. Proto, drahé děti, přeji si, aby každý z vás žil novým životem, bez ubíjení všeho toho, co Bůh ve vás tvoří a co vám On dává. Já vám dávám své zvláštní požehnání a zůstávám s vámi na vaší cestě obrácení. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. dubna 1987
Drahé děti! I dnes vás všechny vyzývám k modlitbě; víte, drahé děti, že Bůh dává zvláštní milosti v modlitbě. Proto hledejte a modlete se, abyste mohly pochopit vše, co vám zde dávám. Vybízím vás, drahé děti, k modlitbě srdcem. Víte, že bez modlitby nemůžete pochopit vše, co Bůh plánuje skrze každého z vás. Proto - modlete se! Přeji si, aby se skrze každého naplnil plán Boží, aby rostlo vše to, co vám Bůh dal do srdce. Proto - modlete se, aby Boží požehnání mohlo každého z vás chránit od všeho zla, které vám hrozí. Já vám žehnám, drahé děti ! Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. května 1987
Drahé děti! Vyzývám každého z vás, ať začne žít v Boží lásce. Drahé děti, vy jste ochotny činit hřích a bez rozmýšlení se dát satanovi do rukou. Já vás vyzývám, ať se každý z vás vědomě rozhodne pro Boha a proti satanu. Já jsem vaše Matka, proto si přeji vás vést k úplné svatosti. Přeji si, aby každý z vás byl šťastný zde na zemi a aby každý z vás byl se mnou v nebi. To je, drahé děti, cíl mého příchodu sem a moje přání. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. června 1987 - šesté výročí
Drahé děti! Dnes vám děkuji a přeji si vás všechny vyzvat k Míru Božímu. Přeji si, aby každý z vás prožil ve svém srdci ten mír, který dává Bůh. Přeji si vás dnes všechny požehnat. Žehnám vás Božím požehnáním a prosím vás, drahé děti, abyste následovaly moji cestu a žily v souladu s ní. Já vás, drahé děti, miluji. A proto vás, nevím po kolikáté, vyzývám a děkuji vám za vše co činíte na moje úmysly. Prosím vás, pomozte mi, abych vás představila Bohu a abych vás zachránila a vedla cestou spasení. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. července 1987
Drahé děti! Prosím vás, ať ode dneška přijmete cestu svatosti. Miluji vás a proto si přeji, abyste byli svatí. Nepřeji si, aby vám satan překážel na této cestě. Drahé děti, modlete se a přijímejte všechno, co vám Bůh nabízí na cestě, která je hořká. Kdo půjde tou cestou, tomu bude Bůh odkrývat každou radost a on rád odpoví na každou Boží výzvu. Neohlížejte se na drobnosti. Usilujte o Nebe. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. srpna 1987
Drahé děti! I dnes vás všechny znovu vyzývám, ať se každý z vás rozhodne uskutečňovat poselství. Bůh mi dovolil i v tomto roce, který Církev zasvětila mně, abych k vám mohla mluvit a abych vás mohla podněcovat ke svatosti. Drahé děti, žádejte od Boha milosti, které vám On dává skrze mne. Já jsem ochotna vyprosit od Boha všechno, co žádáte, aby vaše svatost byla úplná. Proto, drahé děti, nezapomínejte žádat, neboť Bůh mi dovolil, abych vám vyprosila milosti. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. září 1987
Drahé děti! I dnes si vás přeji pozvat k modlitbě: ať se vám modlitba stane životem. Drahé děti, věnujte čas jedině Ježíšovi a On vám dá vše, co hledáte. On se vám zjeví v plnosti. Drahé děti, satan je silný a čeká na každého z vás, aby ho zkoušel. Modlete se, on vám pak nebude moci ublížit ani vám překážet na cestě k svatosti. Drahé děti, vyrůstejte den po dni modlitbou stále výše k Bohu. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. října 1987
Drahé děti moje! Dnes si přeji vás všechny pozvat, aby se každý z vás rozhodl pro ráj. Cesta je těžká pro ty, kteří se nerozhodli pro Boha. Drahé děti, rozhodněte se a věřte, že se vám Bůh nabízí ve své plnosti. Vy jste povoláni a vy potřebujete odpovědět na volání Otce, který vás volá skrze mne. Modlete se, protože v modlitbě bude moci každý z vás dosáhnout úplné lásky. Já vám žehnám a přeji si vám pomoci, aby každý z vás byl pod mým mateřským pláštěm. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. listopadu 1987
Drahé děti! I dnes vás vyzývám, aby se každý z vás rozhodl, že mi znovu všechno úplně předá. Jenom tak budu i já moci odevzdat každého z vás Bohu. Drahé děti, víte, že vás miluji nesmírně a že si každého z vás přeji pro sebe. Ale Bůh dal všem svobodu, kterou já s láskou ctím a skláním se ve své pokoře před vaší svobodou. Přeji si, ať vy, drahé děti, pomůžete, aby se uskutečnilo vše, co Bůh zamýšlel v této farnosti. Když se nemodlíte, nebudete moci odhalit mou lásku a plány, které Bůh má s touto farností a s každým jednotlivcem. Modlete se, aby vás satan nepřitáhl svojí pýchou a klamnou silou. Já jsem s vámi a přeji si, abyste věřily, že vás miluji. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. prosince 1987
Drahé děti! Radujte se se mnou! Mé srdce je radostné kvůli Ježíšovi, i dnes si přeji vám ho dát. Přeji si, drahé děti, aby každý z vás otevřel své srdce Ježíšovi, a já vám ho s láskou dám. Přeji si, drahé děti, aby vás On měnil, aby vás On poučoval a aby vás opatroval. Dnes zvláštním způsobem prosím za každého z vás a představuji vás Bohu, ať se ve vás projeví. Volám vás k upřímné modlitbě srdcem, ať každá vaše modlitba je setkáním s Bohem. Ve své práci a v každodenním životě dávejte Boha na první místo. Dnes vás s velikou vážností vyzývám, abyste mne poslouchaly a činily to, k čemu vás vyzývám. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

 

Poselství v roce 1988

 

Poselství z 25. ledna 1988
Drahé děti! I dnes vás vyzývám k úplnému obrácení, které je těžké pro ty, kteří si nevyvolili Boha. Já vás volám, drahé děti, k úplnému obrácení v Bohu. Bůh vám může dát vše, co od něho žádáte, ale vy hledáte Boha teprve, když na vás dolehnou nemoci, problémy, těžkosti, a myslíte si, že Bůh je od vás daleko a že vás neslyší a neposlouchá vaše modlitby. Ne, drahé děti, to není pravda! Když jste daleko od Boha, nemůžete přijmout milosti, protože je nežádáte s pevnou vírou. Já se den co den za vás modlím a přeji si vás všechny víc a více přiblížit k Bohu, ale nemohu, když vy si to nepřejete. Proto, drahé děti, vložte svůj život do Božích rukou. Já vám žehnám. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. února 1988
Drahé děti ! I dnes si přeji vás vyzvat k modlitbě a k úplnému odevzdání se Bohu. Vy víte, že vás miluji a z lásky sem přicházím, abych vám ukázala cestu pokoje a spásy vašich duší. Přeji si, ať mne posloucháte a nedovolíte satanovi, aby vás svedl. Drahé děti ! Satan je dost silný. A proto žádám vaše modlitby, abyste je přinášely za všechny ty, kteří jsou pod vlivem satana, aby se i oni spasili. Podávejte svědectví svým životem. Obětujte své životy za spásu světa. Já jsem s vámi a děkuji vám, a v nebi dostanete od Otce odměnu, kterou vám slíbil. Proto, dítka, nebojte se! Když se modlíte, satan vám nemůže ani trochu ublížit, protože vy jste děti Boží a Bůh na vás dohlíží. Modlete se! A ať je růženec vždy ve vašich rukách jako znamení pro satana, že vy patříte mně. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. března 1988
Drahé děti ! I dnes vás vyzývám k úplné odevzdanosti Bohu. Vy, drahé děti, si neuvědomujete, jak velikou láskou vás Bůh miluje. Proto mně dovoluje, abych byla s vámi, abych vás poučovala a abych vám pomohla nalézt cestu pokoje. Ale tu cestu nemůžete najít, když se nemodlíte. Proto, drahé děti zanechte všeho a věnujte čas Bohu a Bůh vás potom obdaruje a požehná. Dítka! Nezapomeňte, že váš život je pomíjivý jako jarní kvítek, který je dnes nádherný ale zítra se o něm neví. Proto se modlete tak, aby vaše modlitba a odevzdanost Bohu byly jako ukazatel cesty. Tak vaše svědectví nebude mít hodnotu jen pro vás, nýbrž pro celou věčnost. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. dubna 1988
Drahé děti ! Bůh si přeje vás učinit svatými, proto vás skrze mne volá k úplnému odevzdání. Ať mše svatá je vám životem. Pochopte, že kostel je Boží palác, místo, na němž vás shromažďuji a přeji si vám ukázat cestu k Bohu. Přijďte a modlete se! Nehleďte na druhé a nepomlouvejte je, nýbrž ať váš život je svědectvím na cestě k svatosti. Kostely jsou hodné úcty a jsou posvěcené, protože Bůh, který se stal člověkem, v nich bydlí ve dne i v noci. Proto, dítka, věřte a modlete se, ať Otec rozmnoží vaši víru, a potom žádejte, co potřebujete. Já jsem s vámi. Raduji se z vašeho obrácení a chráním vás svým mateřským pláštěm. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. května 1988
Drahé děti ! Vyzývám vás k úplné odevzdanosti Bohu! Modlete se, dítka, aby s vámi satan nekolébal jako vítr s větvemi. Buďte silní v Bohu. Přeji si, aby skrze vás celý svět poznal Boha v jeho radosti. Dosvědčujte svým životem Boží radost. Nebuďte stísnění ani ustaraní. Bůh vám pomůže a ukáže vám cestu. Přeji si, abyste mojí láskou milovali všechny: dobré i zlé. Jen tak zavládne světem láska. Dítka, vy jste moji. Miluji vás a přeji si, abyste se mi odevzdali, abych vás mohla vést k Bohu. Modlete se bez ustání, ať vás satan nemůže zneužít. Modlete se, abyste poznali, že jste moji. Žehnám vám požehnáním radosti. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. června 1988 - sedmé výročí
Drahé děti ! Dnes vás volám k lásce, která je Bohu věrná a milá. Dítka, láska přijímá všechno - vše, co je tvrdé a hořké, kvůli Ježíšovi, který je láska. Proto, drahé děti, proste Boha, aby vám přišel na pomoc, ale ne podle vašich přání, nýbrž podle své lásky. Bohu se odevzdejte, aby vás mohl léčit, těšit a odpouštět vám vše to, co je pro vás překážkou na cestě lásky. Tak Bůh může utvářet váš život. A vy budete růst v lásce. Oslavujte Boha, dítka, chvalozpěvem lásky, aby láska Boží mohla růst den po dni do své plnosti. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. července 1988
Drahé děti ! Dnes vás vyzývám k úplnému odevzdání Bohu. Vše, co činíte, a vše, co vlastníte, odevzdejte Bohu, ať On panuje ve vašem životě jako Král všeho, co vlastníte. Tak vás Bůh skrze mne může vést do hlubin duchovního života. Dítka, nebojte se, protože já jsem s vámi, i když si myslíte, že není východisko a že se satan ujal vlády. Já vám přináším mír. Já jsem vaše Matka a Královna míru. Žehnám vám požehnáním radosti, aby vám Bůh byl vším v životě. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. srpna 1988
Drahé děti ! Dnes vás všechny vyzývám, abyste se radovaly ze života, který vám Bůh dává. Dítka, radujte se z Boha Stvořitele, protože vás tak nádherně stvořil! Modlete se, aby váš život byl radostným děkováním, které vytéká z vašeho srdce jako řeka radosti. Dítka, děkujte neustále za vše, co máte, za každý malý dar, který vám Bůh dal, aby tak na vás od Boha stále sestupovalo radostné požehnání. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. září 1988
Drahé děti ! Volám vás všechny bez rozdílu na cestu k svatosti ve vašem životě. Bůh vám dal dar svatosti. Modlete se, abyste ho mohly více poznat a tak potom budete moci svědčit životem pro Boha. Drahé děti, já vám žehnám a přimlouvám se za vás u Boha, aby vaše cesta a vaše svědectví byly úplné a Bohu k radosti. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. října 1988
Drahé děti ! Moje výzva, abyste uváděly do života poselství, která vám dávám, je každodenní, protože si vás přeji dovést blíže k Ježíšovu srdci. Dítka, proto vás dnes vyzývám k zásvětné modlitbě Ježíšovi, mému drahému Synu, aby každé vaše srdce bylo jeho. A potom vás vyzývám k zasvěcení mému Neposkvrněnému Srdci. Přeji si, abyste se zasvětily osobně, jako rodiny a farnosti, aby tak vše patřilo Bohu skrze moje ruce. Proto, drahá dítka, modlete se, abyste pochopily velikost poselství, která vám dávám. Nepřeji si nic pro sebe, nýbrž vše pro spasení vašich duší. Satan je silný, a proto se vy, dítka, vytrvalou modlitbou přiviňte k mému mateřskému srdci. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. listopadu 1988
Drahé děti ! Vyzývám vás k modlitbě, ať se v modlitbě setkáváte s Bohem. Bůh se vám nabízí a dává. Ale od vás si přeje, abyste ve své svobodě odpověděly na jeho výzvu. Proto, dítka, určete si denní čas, kdy se můžete v klidu a pokoře modlit a setkat se s Bohem Stvořitelem. Já jsem s vámi a před Bohem se za vás přimlouvám. Proto bděte, aby každé setkání v modlitbě bylo radostí ze setkání s Bohem. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. prosince 1988
Drahé děti ! Vyzývám vás k míru. Prožívejte mír ve svém srdci i ve svém okolí, aby všichni poznali mír, který nepřichází od vás, nýbrž od Boha. Dítka, dnes je veliký den. Radujte se se mnou! Oslavujte Ježíšovo narození mým mírem. Mírem, s kterým jsem přišla jako vaše Matka, Královna míru. Dnes vám dávám své zvláštní požehnání. Neste ho každému stvoření, ať má mír. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

 

Poselství v roce 1989

 

Poselství z 25. ledna 1989
Drahé děti! Dnes vás vyzývám k cestě k svatosti. Modlete se, abyste pochopily krásu a velikost té cesty, na níž se pro vás Bůh zvláštním způsobem projevuje. Modlete se, abyste mohly být otevřeny ve všem, co Bůh činí skrze vás, a abyste ve svém životě mohly Bohu děkovat a radovat se ze všeho, co činí skrze každého jednotlivce. Já vám žehnám. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. února 1989
Drahé děti ! Dnes vás vyzývám k modlitbě srdce. Přeji si, aby se během tohoto času milosti každý z vás sjednotil s Ježíšem. Bez neustálé modlitby nemůžete pocítit krásu a velikost milosti, kterou vám Bůh nabízí. Proto, dítka, každou chvíli naplňujte svá srdce i nejmenšími modlitbami, já jsem s vámi a neustále bdím nad každým srdcem, které se mi dává. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. března 1989
Drahé děti ! Vyzývám vás k úplnému odevzdání se Bohu. Vyzývám vás k veliké radosti a pokoji, které dává jen Bůh. Já jsem s vámi a přimlouvám se za vás každodenně před Bohem. Vyzývám vás, dítka, ať mě posloucháte a ať uskutečňujete vzkazy, které vám posílám. Již roky jste všichni voláni ke svatosti a ještě jste daleko. Žehnám vám. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. dubna 1989
Drahé děti ! Vyzývám vás k úplnému odevzdání se Bohu. Ať vše, co vlastníte, je v rukou Božích. Jen tak budete mít radost v srdci. Dítka, radujte se ze všeho, co máte. Bohu děkujte, protože vše je Božím darem pro vás. Tak budete moci v životě Bohu děkovat za vše a nalézt Boha ve všem, i v nejmenším květu. Naleznete velikou radost. Naleznete Boha. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. května 1989
Drahé děti ! Vyzývám vás k otevřenosti Bohu. Vidíte, dítka, jak se příroda otevírá a dává život a plod; tak i já vás vyzývám k životu s Bohem a úplnému odevzdání se jemu. Dítka, já jsem s vámi. Neustále si přeji vás uvádět do radosti života. Přeji si, aby každý z vás nalezl radost a lásku, která je jenom v Bohu a kterou jenom Bůh může dát. Nic od vás Bůh nežádá, kromě vašeho odevzdání. Proto, dítka, vážně se rozhodněte pro Boha, protože vše ostatní je pomíjivé. Jenom Bůh je nepomíjivý! Modlete se, abyste odkryly velikost a radost života, které vám Bůh dává. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. června 1989 - osmé výročí
Drahé děti ! Dnes vás všechny vybízím, ať uskutečňujete vzkazy, které jsem vám posílala po uplynulých osm roků. Toto je čas - čas milosti. Přeji si, dítka, aby milost Boží byla veliká pro každého jednotlivce. Já vám žehnám a miluji vás zvláštní láskou. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. července 1989
Drahé děti ! Dnes vás vybízím k obnově srdce. Otevřete se Bohu a odevzdejte mu všechny svoje těžkosti a kříže, aby Bůh vše proměnil v radost. Dítka, nemůžete se otevřít Bohu, když se nemodlíte. Proto ode dneška se rozhodněte věnovat určitý čas dne jen pro setkání s Bohem v tichosti. Tak budete moci s Bohem dosvědčovat moji přítomnost zde. Dítka, nechci vás nutit, nýbrž svobodně, jako svobodné děti Boží vyzvat: dejte Bohu svůj čas. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. srpna 1989
Drahé děti ! Zvu vás k modlitbě. Modlitbou, dítka, získáváte radost a pokoj. Modlitbou jste bohatší o milost Boží. Proto, dítka, ať modlitba je každému z vás životem. Zvláště vás zvu k modlitbě za všechny ty, kteří jsou daleko od Boha, aby se obrátili. Potom budou naše srdce bohatší, protože Bůh bude vládnout v srdcích všech lidí. Proto, dítka, modlete se, modlete se, modlete se! Ať modlitba ovládne celý svět! Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. září 1989
Drahé děti ! Dnes vás zvu, abyste Bohu děkovaly za všechny dary, které jste odhalily během svého života. I za nejmenší dar, který jste pocítily. Já děkuji s vámi a přeji si, abyste všichni pocítili radost z darů. Ať je Bůh vším každému z vás. Potom, dítka, budete moci neustále růst na cestě k svatosti. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. října 1989
Drahé děti ! I dnes vás vybízím k modlitbě. Já vás stále vybízím, a vy jste ještě daleko. Proto rozhodněte se ode dneška s vážností věnovat svůj čas Bohu. Já jsem s vámi a přeji si naučit vás modlit se srdcem. Při modlitbě srdcem se setkáte s Bohem. Proto, dítka, modlete se, modlete se, modlete se! Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. listopadu 1989
Drahé děti ! Volám vás po tyto roky poselstvími, která dávám. Dítka, poselstvími si přeji vytvořit překrásnou mozaiku ve vašich srdcích, abych každého z vás mohla jako originální obraz odevzdat Bohu. Proto si, dítka, přeji, aby vaše rozhodnutí byla svobodná před Bohem, protože On vám dal svobodu. Proto, modlete se, ať se bez jakéhokoli satanského vlivu rozhodnete jen pro Boha. Já se za vás modlím před Bohem a žádám vaši odevzdanost Bohu. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. prosince 1989
Drahé děti ! Dnes vám zvláště žehnám svým mateřským požehnáním a přimlouvám se za vás před Bohem, ať vám daruje dar obrácení srdce. Roky vás volám a povzbuzuji k hlubokému duchovnímu životu a prostotě a vy jste tak chladní. Proto, dítka, prosím vás, přijměte s vážností a uskutečňujte poselství, ať nejsou vaše duše zarmoucené, až já již nebudu s vámi a až vás nebudu více vodit jako nejisté děti při prvních krocích. Proto, dítka, čtěte každý den poselství, která jsem vám dala a proměňte je v život. Miluji vás, a proto vás všechny zvu na cestu spasení s Bohem. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

 

Poselství v roce 1990

 

Poselství z 25. ledna 1990
Drahé děti! Dnes vás vyzývám, ať se znovu rozhodnete pro Boha a ať si Boha vyvolíte přede vším a nade všechno, aby On mohl činit ve vašem životě zázraky a aby se váš život den po dni stával radostí s Ním. Proto, dítka, modlete se a nedovolte satanovi, aby působil ve vašem životě skrze nedorozumění, nepochopení a nepřijímání jedněch druhými. Modlete se, abyste pochopily velikost a krásu daru života. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. února 1990
Drahé děti! Vyzývám vás k odevzdání se Bohu. V tomto čase si zvláště přeji, ať se zřeknete věcí, ke kterým jste se připoutaly a které škodí vašemu duchovnímu životu. Proto, dítka, rozhodněte se plně pro Boha a nedovolte satanu, aby vešel do vašeho života skrze ty věci, které škodí vám a též vašemu duchovnímu životu. Dítka, Bůh se vám nabízí v plnosti a nalézt a poznat ho můžete jenom v modlitbě. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. března 1990
Drahé děti! Já jsem s vámi, i když si toho nejste vědomy. Přeji si vás ochránit ode všeho, co vám satan nabízí a skrze co si vás přeje zničit. Jako jsem nosila Ježíše ve svém náručí, tak si přeji i vás, drahé děti, nést ke svatosti. Bůh si vás přeje spasit a posílá vám poselství skrze lidi, přírodu a mnohé věci, které vám mohou jen pomoci, abyste pochopily, že potřebujete měnit směr svého života. Proto, dítka, pochopte i velikost daru, který vám Bůh dává skrze mne, že vás ochraňuji svým pláštěm. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. dubna 1990
Dnes vás vyzývám, ať s vážností přijmete a uskutečníte poselství, která vám posílám. Já jsem s vámi. A přeji si, drahé děti, ať každý z vás je co nejblíže mému srdci. Proto, dítka, modlete se a ve svém životě hledejte vůli Boží. Přeji si, aby každý z vás odhalil cestu svatosti a aby na té cestě rostl k věčnosti. Budu se za vás modlit a přimlouvat před Bohem, abyste pochopily velikost toho daru, který mi Bůh dává - že mohu být s vámi. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. května 1990
Drahé děti! Vybízím vás, ať se rozhodnete s vážností prožívat tuto novénu (svatodušní). Zasvěťte čas modlitbě a oběti. Já jsem s vámi a přeji si vám pomoci, abyste rostly v odříkání a umrtvování, a tak mohly pochopit krásu života těch lidí, kteří se mi zvláštním způsobem dávají. Drahé děti, Bůh vám den po dni žehná a přeje si proměnu vašeho života. Proto se modlete, abyste tak měly sílu měnit svůj život. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. června 1990
Drahé děti! Dnes vám chci poděkovat za všechny oběti i za všechny modlitby. Já vám žehnám svým zvláštním mateřským požehnáním. Vyzývám vás, ať se všichni rozhodnete pro Boha a ať den za dnem odhalujete jeho vůli v modlitbě. Přeji si vás, drahé děti, vyzvat k úplnému obrácení, aby ve vašich srdcích byla radost. Mám radost, že jste zde dnes v tak velikém počtu. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. července 1990
Drahé děti! Dnes vás vyzývám k míru. Přišla jsem sem jako Královna míru a přeji si vás obohatit svým mateřským mírem. Drahé děti, já vás miluji a všechny si vás přeji vést k míru, který dává jenom Bůh a obohacuje jím každé srdce. Vyzývám vás, ať se stanete nositeli a svědky mého míru v tomto neklidném světě. Ať mír zavládne v celém světě, který mír nemá a touží po něm. Já vám žehnám svým mateřským požehnáním. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. srpna 1990
Drahé děti! Dnes si vás přeji vyzvat, ať s vážností berete a uvádíte do života poselství, která vám dávám. Víte, dítka, že já jsem s vámi, protože si přeji vás vést stejnou cestou do nebe, která je krásná pro ty, kdo ji odhalí v modlitbě. Proto, dítka, nezapomeňte, že ta poselství, která vám dávám, potřebujete žít ve svém každodenním životě, abyste mohly říci: Já jsem přijal poselství a pokoušel jsem se je žít! Drahé děti, já vás chráním svými modlitbami u nebeského Otce. Děkuji, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. září 1990
Drahé děti! Vyzývám vás k modlitbě srdcem, ať vaše modlitba je rozhovorem s Bohem. Přeji si, ať každý z vás věnuje více času Bohu. Satan je silný a přeje si vás zničit a oklamat mnoha způsoby. Proto, drahá moje dítka, modlete se každý den, aby váš život byl dobro pro vás i pro všechny ty, s kterými se setkáte. Já jsem s vámi a chráním vás, přestože si satan přeje zmařit moje plány a zabránit přáním nebeského Otce, která si přeje tady uskutečnit. Děkuji, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. října 1990
Drahé děti! Dnes vás vyzývám, ať se zvláště modlíte a přinášíte oběti a dobré skutky za mír ve světě. Satan je silný a všemi silami si přeje zničit mír, který přichází od Boha. Proto, drahé děti, modlete se zvláštním způsobem se mnou za mír. Já jsem s vámi a přeji si vám pomoci svými modlitbami a přeji si vás vést cestou míru. Já vám žehnám svým mateřským požehnáním, nezapomeňte žít poselství míru! Děkuji, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. listopadu 1990
Drahé děti! Dnes vás vyzývám, ať konáte skutky milosrdenství s láskou a z lásky ke mně i vašim i mým bratřím a sestrám. Drahé děti, vše, co činíte druhým, čiňte s velikou radostí a pokorou před Bohem. Já jsem s vámi a den po dni ukazuji Bohu vaše oběti a modlitby za spásu světa. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 

Poselství z 25. prosince 1990
Drahé děti! Dnes vás zvláštním způsobem vyzývám, ať se modlíte za mír. Drahé děti, bez míru nemůžete prožít narození malého Ježíše ani dnes, ani ve svém každodenním životě. Proto proste Pána míru, ať vás chrání svým pláštěm a ať vám pomůže pochopit velikost a důležitost míru ve vašich srdcích. Tak budete moci šířit mír z vašich srdcí do celého světa. Já jsem s vámi a přimlouvám se za vás u Boha. Modlete se, protože satan si přeje zničit mé plány míru. Usmiřujte se a pomozte svými životy, ať mír zavládne v celé zemi. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!

 
 
 
 

2024 Vérité | S radostí vytvořil a spravuje manGoweb [webdesign studio]