There are no translations available.

Poselství Matky Boží v letech 2006 až 2011

 

Poselství v roce 2006

 

Poselství z 25. ledna 2006

Drahé děti! I dnes vás vyzývám, abyste byly nositeli Evangelia ve svých rodinách. Nezapomeňte, dítka, číst Písmo svaté. Dejte ho na viditelné místo a dosvědčujte svým životem, že věříte a žijete slovo Boží. Já jsem vám blízko svojí láskou a přimlouvám se před svým Synem za každého z vás. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. února 2006

Drahé děti! V této milostiplné svatopostní době vás vyzývám, abyste otevřely svoje srdce darům, které si vám Bůh přeje dát. Nebuďte uzavření, ale modlitbou a odříkáním řekněte ANO Bohu a On vám dá v hojnosti. Jako se na jaře země otevírá setbě a urodí stonásobně tak vám i Otec váš nebeský dá v hojnosti. Já jsem s vámi a miluji vás, dítka, něžnou láskou. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. března 2006

Odvahu, dítka! Rozhodla jsem se vést vás cestou svatosti. Zřekněte se hříchu a vyjděte cestou spásy, cestou kterou vybral můj Syn. Přes všechno vaše trápení a utrpení, Bůh pro vás najde cestu radosti. Proto se vy, dítka, modlete. My jsme vám blízko svojí láskou. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. dubna 2006

Drahé děti! I dnes vás vybízím, abyste měly více důvěry ve mně a v mého Syna. On zvítězil svojí smrtí a vzkříšením a volá vás, abyste skrze mne byly částí Jeho radosti. Vy nevidíte Boha, dítka, ale když se modlíte, pocítíte Jeho blízkost. Já jsem s vámi a před Bohem se přimlouvám za každého z vás. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. května 2006

Drahé děti! I dnes vás vybízím, abyste uvedly do praxe a žily moje poselství, která vám dávám. Rozhodněte se pro svatost, dítka, a myslete na ráj. Jenom tak budete mít ve svém srdci mír, který nikdo nebude moci zničit. Mír je dar, který vám Bůh dává v modlitbě. Dítka snažte se a pracujte ze všech sil, aby mír zvítězil ve vašich srdcích a ve světě. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. června 2006

Drahé děti! S velikou radostí v srdci vám děkuji za všechny modlitby, které jste v těchto dnech přinášely na moje úmysly. Vězte, dítka, nebudete litovat, ani vy, ani vaše děti. Bůh vás odmění velikými milostmi a zasloužíte si život věčný. Já jsem vám blízko a děkuji všem těm, kteří v průběhu těchto let přijali moje poselství, proměnili j v život a rozhodli se pro svatost a mír. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. července 2006

Drahé děti! V této době nemyslete jenom na odpočinek svého těla, ale dítka, najděte si čas i pro duši. Ať k vám v tichosti Duch svatý hovoří a dovolte mu, aby vás obracel a měnil. Já jsem s vámi a před Bohem se přimlouvám za každého z vás. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. srpna 2006

Drahé děti! I dnes vás vyzývám, modlete se, modlete se, modlete se. Jenom v modlitbě budete blízko mně a mému Synu a uvidíte, jak je krátký tento život. Ve vašem srdci se zrodí touha po nebi. Radost zavládne ve vašem srdci a modlitba poteče jako řeka. Ve vašich slovech bude jenom vděčnost Bohu, který vás stvořil a touha po svatosti se vám stane skutečností. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. září 2006

Drahé děti! I dnes jsem s vámi a všechny vás vyzývám k úplnému obrácení. Rozhodněte se pro Boha, dítka, a naleznete v Bohu mír, který hledá vaše srdce. Následujte životy svatých a ať jsou vám oni příkladem a já vás budu povzbuzovat, dokud mi Nejvyšší dovolí být s vámi. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. října 2006

Drahé děti! Dnes mi Pán dovolil, abych vám znovu řekla, že žijete v čase milosti. Nejste si vědomy, dítka, že vám Bůh dává velikou šanci, abyste se obracely a žily v míru a lásce. Vy jste tak slepí a navázaní na pozemské věci a myslíte na pozemský život. Bůh mne poslal, abych vás vedla k věčnému životu. Já, dítka, nejsem unavená, i když vidím vaše srdce těžkopádná a unavená ke všemu, co je milost a dar. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. listopadu 2006

Drahé děti! I dnes vás vyzývám modlete se, modlete se, modlete se. Dítka, když se modlíte, jste blízko Bohu a On vám dá touhu po věčnosti. Toto je čas, kdy můžete více o Bohu mluvit a více pro Boha dělat, proto se nevzpírejte, ale dovolte, dítka, aby On vás vodil, měnil a vstoupil do vašeho života. Nezapomeňte, že jste poutníky na cestě k věčnosti. Proto, dítka, dovolte, aby vás Bůh vedl jako pastýř svoje stádo. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. prosince 2006

Drahé děti! I dnes vám přináším novorozeného Ježíše v náručí. On, který je král nebe a země, On je váš mír. Nikdo vám, dítka, nemůže dát mír jako On, který je Králem míru. Proto se mu pokloňte ve svých srdcích, vyberte si Ho a budete mít radost v Něm. On vám požehná svým požehnáním míru. Děkuji vám, že jste přijaly moji výzvu.

 

 

Poselství Matky Boží v roce 2007

 

Poselství z 25. ledna 2007
Drahé děti! Dejte Písmo svaté na viditelné místo ve své rodině a čtěte je. Tak poznáte modlitbu srdcem a vaše myšlenky budou v Bohu. Nezapomeňte, že jste pomíjející jako květ na poli, který je vidět z dálky, ale v okamžiku zmizí. Dítka, zanechejte znamení dobroty a lásky, kdekoli procházíte a Bůh vám požehná hojností svého požehnání. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. února 2007
Drahé děti! V tomto postním období otevřete svá srdce Božímu milosrdenství. Nebeský Otec si přeje zbavit otroctví hříchu každého z vás. Proto, dítka, využijte toto období a skrze setkání s Bohem ve zpovědi zanechejte hříchu a rozhodněte se pro svatost. Učiňte to z lásky k Ježíšovi, který vás svojí krví všechny vykoupil, abyste vy byli šťastní a měli mír. Nezapomeňte, dítka, vaše svoboda je vaše slabost, proto sledujte moje poselství s vážností. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. března 2007
Drahé děti! Chci vám ze srdce poděkovat za vaše svatopostní odříkání. Chci vás povzbudit, abyste otevřeným srdcem i nadále žily půst. Půstem a odříkáním, dítka, budete silnější ve víře. V Bohu každodenní modlitbou naleznete pravý mír. Já jsem s vámi a nejsem unavená. Chci vás všechny odvést se sebou do ráje, proto se každodenně rozhodněte pro svatost. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. dubna 2007
Drahé děti! I dnes vás znovu vyzývám k obrácení. Otevřete svá srdce. Toto je milostiplná doba, dokud jsem s vámi, využijte ji. Řekněte: „Toto je čas pro moji duši.“ Já jsem s vámi a miluji vás nesmírnou láskou. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. května 2007
Drahé děti! Proste se mnou Ducha Svatého, aby vás vedl v hledání Boží vůle na cestě vaší svatosti. A vy, kteří jste daleko od modlitby, obraťte se a žádejte v tichosti svého srdce spásu své duše a syťte ji modlitbou. Já vás všechny jednotlivě žehnám svým mateřským požehnáním. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. června 2007
Drahé děti! I dnes vás s velkou radostí ve svém srdci volám k obrácení. Dítka, nezapomeňte, že jste všichni důležití v tomto velikém plánu, který Bůh vede skrze Medžugorje. Bůh si přeje obrátit celý svět a pozvat ho ke spáse a na cestu k Němu, který je počátek i konec každé bytosti. Zvláštním způsobem vás, dítka, všechny vybízím, z hlubiny svého srdce se otevřete této veliké milosti, kterou vám Bůh dává skrze moji přítomnost zde. Chci každému z vás poděkovat za oběti a modlitby. S vámi jsme a všem vám žehnám. Děkuji vám, že jste přijaly moji výzvu.

 

Poselství z 25. července 2007
Drahé děti! Dnes, v den ochránce vaší farnosti, vás vybízím, abyste následovaly životy svatých. Ať jsou vám oni příkladem a podnětem k životu svatosti. Ať vám je modlitba jako vzduch, který vdechujete a ne břemeno. Dítka, Bůh vám bude odhalovat svoji lásku a vy budete prožívat radost, že jste moji milovaní. Bůh vám požehná a dá vám hojnost milosti. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. srpna 2007
Drahé děti! I dnes vás volám k obrácení. Ať váš život, dítka, bude odleskem Boží dobroty a ne nenávisti a nevěry. Modlete se, dítka, aby se vám modlitba stala životem. Tak ve svém životě odhalíte mír a radost, kterou Bůh dává těm, kteří mají otevřené srdce pro jeho Lásku. A vy, kdo jste daleko od Božího milosrdenství, obracejte se, aby Bůh neohluchl k vašim modlitbám a aby pro vás nebylo pozdě. Proto se v tomto milostiplném čase obracejte a dejte Boha na první místo ve svém životě. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. září 2007
Drahé děti! I dnes vás všechny zvu, aby vaše srdce planula co nejvroucnější láskou k Ukřižovanému a nezapomínejte, že z lásky k vám dal svůj život, abyste vy byli spaseni. Dítka, meditujte a modlete se, aby se vaše srdce otevřela pro Boží lásku. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. října 2007
Drahé děti! Bůh mne poslal mezi vás z lásky, abych vás odvedla na cestu spásy. Mnozí jste otevřeli svá srdce a přijali moje poselství, ale mnozí se ztratili na této cestě a nikdy nepoznali celým srdcem Boha lásky. A proto vás volám – vy buďte láskou a světlem, kde je tma a hřích. S vámi jsem a všem vám žehnám. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. listopadu 2007
Drahé děti! Dnes, když slavíte Krista, Krále všeho stvořeného, si přeji, aby on byl králem vašich životů. Pouze darováním, dítka, můžete pochopit dar Ježíšovy oběti na kříži pro každého z vás. Dítka, darujte čas Bohu, ať vás on promění a naplní svou milostí, abyste vy byli milostí pro druhé. Já jsem pro vás, dítka, milostiplný dar lásky, který přichází od Boha pro tento svět bez míru. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. prosince 2007
Drahé děti! S velikou radostí vám nesu Krále míru, aby vám on požehnal svým požehnáním. Vy se mu pokloňte a dejte čas Stvořiteli, po kterém dychtí vaše srdce. Nezapomeňte, že jste poutníci na této zemi a že vám věci mohou dát malé radosti, ale skrze mého Syna je vám darován život věčný. Proto jsem s vámi, abych vás vedla k tomu, po čem dychtí vaše srdce. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

 

Poselství Matky Boží v roce 2008

 

Poselství z 25. ledna 2008
Drahé děti! S postním obdobím se přibližujete času milosti. Vaše srdce je jako zoraná země a je připravené přijmout plod, který vzroste v dobro. Vy, dítka, máte svobodu vybrat si dobro nebo zlo. Proto vás vyzývám, modlete se a postěte. Zasaďte radost a plod radosti ve vašich srdcích poroste pro vaše dobro a druzí ho uvidí a přijmou skrze váš život. Zřekněte se hříchu a vyberte si život věčný. Já jsem s vámi a přimlouvám se za vás před svým Synem. Děkuji vám, že jste přijaly moji výzvu.



Poselství z 25. února 2008
Drahé děti! V tomto milostiplném čase vás znovu vybízím k modlitbě a odříkání. Ať je váš den propleten malými, vroucími modlitbami za všechny ty, kteří nepoznali Boží lásku. Děkuji vám, že jste přijaly moji výzvu.



Poselství z 25. března 2008
Drahé děti! Vybízím vás, abyste pracovaly na osobním obrácení. Ještě jste daleko od setkání s Bohem ve svém srdci. Proto travte co nejvíce času v modlitbě a klanění Ježíšovi v Nejsvětější svátosti oltářní ať On vás mění a vloží do vašich srdcí živou víru a touhu po věčném životě. Vše je pomíjivé, dítka, jenom Bůh je nepomíjivý. S vámi jsem a s láskou vás povzbuzuji. Děkuji vám, že jste přijaly moji výzvu.



Poselství z 25. dubna 2008
Drahé děti! I dnes vás všechny vyzývám, abyste rostly v Boží lásce jako květ, který pocítí teplé paprsky jara. Tak i vy, dítka, vzrůstejte v Boží lásce a noste ji všem těm, kteří jsou daleko od Boha. Hledejte Boží vůli a čiňte dobro těm, které vám Bůh dal na vaši cestu a buďte světlem a radostí.Děkuji vám, že jste přijaly moji výzvu.



Poselství z 25. května 2008
Drahé děti! V tomto milostiplném čase, kdy mi Bůh dovolil, abych byla s vámi, vás, dítka, znovu vybízím k obrácení. Pracujte na spasení světa zvláštním způsobem dokud jsem s vámi. Bůh je milosrdný a dává zvláštní milosti, a proto je žádejte skrze modlitbu. Já jsem s vámi a nenechávám vás samy. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.



Poselství z 25. června 2008
Drahé děti! I dnes vás s velikou radostí ve svém srdci vyzývám, abyste mne následovaly a poslouchaly moje poselství. Buďte radostnými nositeli míru a lásky v tomto nepokojném světě. Já jsem s vámi a všem vám žehnám s mým Synem Ježíšem, Králem míru. Děkuji vám, že jste přijaly moji výzvu.



Poselství z 25. července 2008
Drahé děti! Drahé děti! V tomto čase, kdy myslíte na tělesný odpočinek, vás já vybízím k obrácení. Modlete se a pracujte tak, aby vaše srdce toužilo po Bohu Stvořiteli, který je pravý odpočinek vaší duše a vašeho těla. Ať On vám odhalí svoji tvář a ať vám On dá svůj mír. Já jsem s vámi a přimlouvám se před Bohem za každého z vás. Děkuji vám, že jste přijaly moji výzvu.



Poselství z 25. srpna 2008
Drahé děti! I dnes vás volám k osobnímu obrácení. Vy buďte těmi, kteří se budou obracet a svým životem svědčit, milovat, odpouštět a přinášet radost Vzkříšeného v tomto světě, kde můj Syn zemřel a kde lidé necítí potřebu, aby Ho hledali a svým životem objevovali. Vy se klanějte a ať vaše naděje bude nadějí těm srdcím, která nemají Ježíše. Děkuji vám, že jste přijaly moji výzvu.



Poselství z 25. září 2008
Drahé děti! I dnes vás volám k osobnímu obrácení. Vy buďte těmi, kteří se budou obracet a svým životem svědčit, milovat, odpouštět a přinášet radost Vzkříšeného v tomto světě, kde můj Syn zemřel a kde lidé necítí potřebu, aby Ho hledali a svým životem objevovali. Vy se klanějte a ať vaše naděje bude nadějí těm srdcím, která nemají Ježíše. Děkuji vám, že jste přijaly moji výzvu.



Poselství z 25. října 2008
Drahé děti! Zvláštním způsobem vás všechny vybízím, abyste se modlily na moje úmysly, abyste tak svými modlitbami zastavily satanův plán s touto zemí, která je každý den stále dál od Boha a na místo Boha dává sebe a ničí vše co je krásné a dobré v duších každého z vás. Proto, dítka, vyzbrojte se modlitbou a půstem, abyste si tak byli vědomi, jak vás Bůh miluje a plňte Boží vůli. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.



Poselství z 25. listopadu 2008
Drahé děti! I dnes vás vybízím, abyste se v tomto milostiplném čase modlily, aby se malý Ježíš zrodil ve vašem srdci. On, který je mír sám, ať skrze vás daruje mír celému světu. Proto se, dítka, modlete bez ustání za tento rozbouřený svět bez naděje, abyste se vy staly svědky míru pro všechny. Ať naděje teče vašimi srdci jako řeka milosti. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.



Poselství 25. prosince 2008
Drahé děti! Běháte, pracujete, hromadíte, ale bez požehnání. Vy se nemodlíte! Dnes vás vyzývám, abyste se zastavily před jesličkami a meditovaly o Ježíšovi, kterého vám i dnes dávám, aby vám požehnal a pomohl, abyste pochopily, že bez Něho nemáte budoucnost. Proto, dítka, odevzdejte svůj život do Ježíšových rukou, aby On vás vedl a chránil vás od veškerého zla. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

 

Poselství Matky Boží v roce 2009

 

Poselství z 25. ledna 2009
Drahé děti! I dnes vás vyzývám k modlitbě. Ať vám je modlitba jako sémě, které vložíte do mého srdce, které já předám za vás mému Synu Ježíšovi za spásu vašich duší. Přeji si, dítka, aby se každý z vás zamiloval do věčného života, který je vaše budoucnost, a aby vám všechny pozemské věci byly pomocí, abyste se tak přiblížili Bohu Stvořiteli. Já jsem s vámi tak dlouho, protože jste na špatné cestě. Jenom s mojí pomocí, dítka, otevřete oči. Je mnoho těch, kteří žijíc moje poselství chápou, že jsou na cestě svatosti k věčnosti. Děkuji vám, že jste přijaly moji výzvu.



Poselství z 25. února 2009
Drahé děti! V tomto čase odříkání, modlitby a pokání vás znovu vybízím: Jděte, vyznejte svoje hříchy, aby milost otevřela vaše srdce a dovolte, aby vás ona měnila. Obracejte se, dítka, otevřte se Bohu i jeho plánu pro každého z vás. Děkuji vám, že jste přijaly moji výzvu.



Poselství z 25. března 2009
Drahé děti! V tomto jarním čase,kdy se vše probouzí ze zimního spánku,probuďte i vy své duše modlitbou,aby byly připravené přijmout světlo vzkříšeného Ježíše. Ať vás On, dítka, přiblíží svému srdci,abyste se tak stali otevřenými k věčnému životu.Modlím se za vás a přimlouvám se před Nejvyšším za vaše upřímné obrácení. Děkuji vám, že jste přijaly moji výzvu.



Poselství z 25. dubna 2009
Drahé děti! Dnes vás všechny vyzývám, abyste se modlily za mír a abyste o něm svědčily ve svých rodinách, aby se mír stal nejvyšším pokladem na této zemi bez míru. Já jsem vaše Královna míru a vaše matka. Chci vás vést cestou míru, který přichází jenom od Boha. Proto modlete se, modlete se, modlete se. Děkuji vám, že jste přijaly moji výzvu.



Poselství z 25. května 2009
Drahé děti! V tomto čase vás všechny vyzývám, abyste se modlily za příchod Ducha svatého na každé pokřtěné stvoření, aby vás Duch svatý všechny obnovil a vedl vás na cestu svědectví vaší víry, vás i všechny ty, kteří jsou daleko od Boha a jeho lásky. Já jsem s vámi a přimlouvám se za vás před Nejvyšším. Děkuji vám, že jste přijaly moji výzvu.



Poselství z 25. června 2009
Drahé děti! Radujte se se mnou, obracejte se v radosti a děkujte Bohu za dar mé přítomnosti mezi vámi. Modlete se, aby ve vašich srdcích Bůh byl v centru vašeho života a svým životem svědčte, dítka, aby každé stvoření pocítilo Boží lásku. Buďte mýma vztaženýma rukama pro každé stvoření, aby se přiblížilo Bohu lásky. Já vám žehnám svým mateřským požehnáním.Děkuji vám, že jste přijaly moji výzvu.



Poselství z 25. července 2009
Drahé děti! Ať je pro vás tento čas časem modlitby. Děkuji vám, že jste přijaly moji výzvu.



Poselství z 25. srpna 2009
Drahé děti! Dnes vás znovu vyzývám k obrácení. Dítka, nejste dostatečně svatí a nevyzařujete svatost druhým, proto modlete se, modlete se, modlete se a pracujte na osobním obrácení, abyste tak byli druhým znamením Boží lásky. Já jsem s vámi a vedu vás k věčnosti po které má žíznit každé srdce. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.


Poselství z 25. září 2009
Drahé děti, s radostí usilovně pracujte na svém obrácení. Obětujte všechny své radosti i žalosti mému Neposkvrněnému srdci, abych vás mohla všechny vést ke svému předrahému Synu, abyste v jeho srdci nalezly radost. S vámi jsem, abych vás poučovala a vedla k věčnosti. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.


Poselství z 25. října 2009
Drahé děti! I dnes vám přináším svoje požehnání a všem vám žehnám a vyzývám vás, abyste rostly na této cestě, kterou Bůh skrze mne začal pro vaši spásu. Modlete se, postěte se a radostně dosvědčujte svoji víru, dítka, a ať je vaše srdce stále naplněno modlitbou. Děkuji vám, že jste přijaly moji výzvu.



Poselství z 25. listopadu 2009
Drahé děti! V tomto milostiplném čase vás všechny vyzývám,abyste obnovily modlitbu ve svých rodinách.Připravte se s radostí na Ježíšův příchod, Dítka, ať vaše srdce budou čistá a vlídná,aby tak láska a teplo tekly skrze vás do každého srdce,které je daleko od Jeho lásky.Dítka, buďte moje vztažené ruce, ruce lásky pro všechny,kteří se ztratili, kteří nemají více víru a naději. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.



Poselství z 25. prosince 2009
Drahé děti! V tomto radostném dni vás všechny přináším před svého Syna Krále míru, aby vám On dal svůj mír a své požehnání. Dítka, o ten mír a požehnání se dělte v lásce s druhými. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

 

Poselství Matky Boží v roce 2010

 

Poselství z 25. ledna 2010
Drahé děti! Ať vám tento čas bude časem osobní modlitby, aby tak ve vašich srdcích rostlo sémě víry a ať vzroste v radostné svědčení druhým. Já jsem s vámi a všechny vás chci povzbudit: Rosťte a radujte se v Pánu, který vás stvořil. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. února 2010
Drahé děti! V tomto milostiplném čase, kdy se i příroda připravuje vydat ty nejkrásnější barvy v roce, vás já vyzývám, dítka, otevřete svá srdce Bohu Stvořiteli, aby vás On proměnil a utvářel podle svého obrazu, aby se tak všechno dobro, které usnulo ve vašem srdci, probudilo k novému životu a k touze po věčnosti. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. března 2010
Drahé děti! I dnes vás všechny chci pozvat, abyste byli silní v modlitbě i v momentech, kdy vás přepadnou zkoušky. Žijte v radosti a pokoře své křesťanské povolání a svědčte všem. Já jsem s vámi a všechny vás nosím před svého Syna Ježíše a On vám bude síla a podpora. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. dubna 2010
Drahé děti! V tomto čase, kdy se zvláštním způsobem modlíte a žádáte moji přímluvu, vybízím vás, dítka, modlete se, abych vám skrze vaše modlitby mohla pomoci, aby se co nejvíce srdcí otevřelo mým poselstvím. Modlete se na moje úmysly. Já jsem s vámi a přimlouvám se před svým Synem za každého z vás. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. května 2010
Drahé děti! Bůh vám dal milost, aby žily a chránily všechno dobré, co je ve vás i kolem vás, a abyste povzbuzovaly druhé, aby byli lepší a svatější, ale ani satan nespí a přes modernismus vás odvrací a vede na svoji cestu. Proto, dítka, v lásce k mému Neposkvrněnému Srdci, milujte Boha nade všechno a žijte jeho přikázání. Tak váš život bude mít smysl a mír bude vládnout na zemi. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. června 2010
Drahé děti! S radostí vás všechny vyzývám, žijte moje poselství s radostí. Jenom tak budete moci být, dítka, blíže mému Synu. Já vás chci všechny vést jenom k Němu a v Něm najdete pravý mír a radost svého srdce. Všem vám žehnám a miluji vás nesmírnou láskou. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. července 2010
Drahé děti! Znovu vás vyzývám - následujte mne s radostí. Všechny vás chci vést ke svému Synu a vašemu Spasiteli. Nejste si vědomi, že bez Něj nemáte radost a mír, a ani budoucnost, ani život věčný. Proto, dítka, využijte tento čas radostné modlitby a oddanosti. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. srpna 2010
Drahé děti! S velikou radostí vás chci i dnes znovu vyzvat: modlete se, modlete se, modlete se: Ať pro vás tento čas bude časem osobní modlitby. Během dne si najděte místo, kde se budete v usebranosti radostně modlit. Já vás miluji a všem vám žehnám. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. září 2010
Drahé děti! Dnes jsem s vámi a všem vám žehnám svým mateřským požehnáním míru a povzbuzuji vás, abyste ještě více žily svůj náboženský život, protože jste ještě slabí a nejste pokorní. Povzbuzuji vás, dítka, abyste méně mluvili a více pracovali na svém osobním obrácení, aby vaše svědectví bylo plodné. A ať váš život bude neustálá modlitba. Děkuji vám, že jste přijali mou výzvu.

 

Poselství z 25. října 2010
Drahé děti! Tento čas ať je pro vás časem modlitby. Moje výzva vám chce být, dítka, výzvou, abyste se rozhodli následovat cestu obrácení, proto, modlete se a žádejte přímluvu všech svatých. Ať vám oni budou příklad i podnět, i radost k věčnému životu. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. listopadu 2010

Drahé děti! Dívám se na vás a vidím ve vašem srdci smrt bez naděje, neklid a hlad. Není modlitby ani důvěry v Boha, proto mi Nejvyšší dovoluje, abych vám přinesla naději a radost. Otevřte se. Otevřte svá srdce Božímu milosrdenství a on vám dá vše, co potřebujete, a naplní vaše srdce mírem, protože on je mír a vaše naděje. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. prosince 2010

Drahé děti! Dnes vám já a můj syn Ježíš chceme dát hojnost radosti a míru, aby každý z vás byl radostný nositel a svědek míru a radosti na místech, kde žijete. Dítka, buďte požehnání a buďte mír. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

 

Poselství Matky Boží v roce 2011

Poselství z 25. ledna 2011

Drahé děti! I dnes jsem s vámi a dívám se na vás a žehnám a neztrácím naději,
že se tento svět promění k lepšímu, a že mír zavládne v srdcích lidí. Radost
ovládne svět, protože jste se otevřely mému vyzvání a Boží lásce. Duch Svatý
mění množství těch, kteří vyslovili ano. Proto vám chci říci: děkuji vám, že
jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. února 2011

Drahé děti! Příroda se probouzí a na stromech je vidět první poupata, která přinesou překrásný květ a plod. Přeji si, abyste i vy, dítka, pracovali na svém obrácení a abyste byli těmi, kteří svědčí svým životem, aby váš příklad byl pro druhé znamením a podnětem k obrácení. Já jsem s vámi a před svým Synem Ježíšem se přimlouvám za vaše obrácení. Děkuji vám, že jste přijaly moji výzvu.

 

Poselství z 25. března 2011

Drahé děti! Zvláštním způsobem vás dnes chci vyzvat k obrácení. Ať ode dneška začnete nový život ve svém srdci. Děti, chci vidět vaše „ano“, a ať váš život je radostné žití vůle Boží v každém momentu vašeho života. Já vám dnes zvláštním způsobem žehnám svým mateřským požehnáním míru, lásky a jednoty v mém srdci a v srdci mého Syna Ježíše. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. dubna 2011

Drahé děti! Jako příroda dává nejlepší barvy roku i já vás vyzývám, abyste svým životem svědčily a pomohly druhým, aby se přiblížili mému Neposvrněnému srdci, aby tak plamen lásky k Nejvyššímu vzplanul v jejich srdcích. Já jsem s vámi a neustále se za vás modlím, aby váš život byl odrazem ráje zde na zemi. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Poselství z 25. května 2011

„Drahé děti! Moje modlitba dnes je za vás všechny, kteří žádáte milost obrácení. Klepete na bránu mého srdce, ale bez naděje a modlitby, v hříchu, a bez svátosti smíření s Bohem. Zanechte hřích, a rozhodněte se, dítka, pro svatost. Jenom tak vám mohu pomoci a vyslyšet vaše modlitby a žádat přímluvu před Nejvyšším. Děkuji vám, že jste přijaly moji výzvu.“

 

Poselství z 25. června 2011 - 30. výročí zjevení Panny Marie

„Drahé děti! Děkujte se mnou Nejvyššímu za mou přítomnost mezi vámi. Moje Srdce je radostné, když vidí lásku a radost v životě podle mých poselství. Mnozí jste přijali, ale čekám a hledám všechna spící srdce, aby se probudila ze spánku nevíry. Přibližte se ještě víc, děti moje, k mému Neposkvrněnému Srdci, abych vás všechny mohla vést k věčnosti. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu!“

 

Poselství z 25. července 2011

„Drahé děti! Ať vám tento čas bude časem modlitby a ticha. Nechte odpočinout svoje tělo i ducha, ať jsou v lásce Boží. Dovolte mi, dítka, ať vás vedu, otevřte svá srdce Duchu Svatému, aby všechno dobré, co je ve vás, rozkvetlo a přineslo stonásobné plody. Začínejte a končete den modlitbou srdce. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.“

 

Poselství z 25. srpna 2011

„Drahé děti! Dnes vás zvu, abyste se modlili a postili na moje úmysly, protože Satan, chce zničit můj plán. Zde jsem začala s touto farností a pozvala celý svět. Mnozí přijali mou výzvu, ale je ohromný počet těch, kteří nechtějí slyšet ani přijmout mou výzvu. Proto vy, kteří jste řekli ANO, buďte silní a rozhodní. Děkuji vám, že jste přijali mou výzvu!“

 

Poselství z 25. září 2011

„Drahé děti! Volám vás, aby tento čas byl pro vás všechny časem svědectví. Vy, kteří žijete v lásce Boží a zakusily jste jeho dary, dosvědčujte je svými slovy a životem, aby byly druhým k radosti a povzbuzení ve víře. Já jsem s vámi a neustále se přimlouvám před Bohem za vás všechny, aby vaše víra byla stále živá a radostná a v lásce Boží. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.“

 

Poselství z 25. říjen 2011

„Drahé děti! Dívám se na vás a ve vašich srdcích nevidím radost. Dnes vám chci já dát radost Vzkříšeného, aby vás On vedl a objal svojí láskou a něhou. Miluji vás a prosím za vaše obrácení neustále před mým Synem Ježíšem. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.“

 

Poselství z 25. listopadu 2011

"Drahé děti! Dnes vám chci dát naději a radost. Vše, co je kolem vás, dítka, vás vede k pozemským věcem, a já vás chci vést k milostiplnému času, abyste tak v této době byly co nejblíže mému Synu, aby vás On mohl vést k svojí lásce a věčnému životu po kterém každé srdce dychtí. Vy se, děti, modlete, a tato doba ať vám je milostiplná pro vaši duši. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu."

 

Poselství z 25. prosince 2011

„Drahé děti! I dnes vám nesu v náručí mého Syna Ježíše, aby vám On dal svůj mír. Modlete se, dítka, a svědčte, aby v každém srdci převládal ne lidský, ale Božský mír, který nemůže nikdo zničit. To je ten mír v srdci, který Bůh dává těm, které miluje. Vy jste všichni skrze křest zvláštním způsobem povoláni a milováni, proto svědčte a modlete se, abyste byly moje vztažené ruce tomuto světu, který žízní po Bohu a míru. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.“

 
 
 
 

2024 Vérité | S radostí vytvořil a spravuje manGoweb [webdesign studio]